USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Видалять 200 дерев: у Ковелі витратять 1,5 млн на озеленення

11 Січня 2022 23:18
У 2022-му році на озеленення та утримання зелених насаджень у Ковелі спрямують до півтора мільйона гривень. У місті запланували, зокрема, видалення аварійних дерев, формувальну обрізку дерев, посадку квітів, кущів і дерев, знешкодження омели.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. Торги оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 13 січня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість закупівлі становить півтора мільйона гривень.

Згідно з технічними вимогами, послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень включатимуть догляд за газонами (поливання, прополювання, косіння трави, підвезення ґрунту), стрижку живоплоту, посадку квітів і догляд за квітниками, зокрема кашпо, видалення хвойних, сухостійних, аварійних та фаутних дерев (200 одиниць), корчування пнів (10 одиниць), посадку дерев і кущів, формування крон дерев і кущів, формувальне й омолоджувальне обрізання дерев (1000 одиниць), санітарне обрізання дерев (500 одиниць), знешкодження омели, захист зелених насаджень від шкідників і хвороб.

Виконавець послуг повинен невідкладно прибирати територію після проведених відповідних робіт, забезпечувати унеможливлення розсипання зібраних гілок дерев у процесі їх перевезення, забезпечувати унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами тощо.

Усі перераховані послуги надаватимуться в Ковелі до кінця поточного року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus