USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Ковельчани на човнах Дракон – триразові призери чемпіонату світу

3 Серпня 2018 09:40
Ковельська команда “Західний Вітер” на клубному чемпіонаті світу з веслування на човнах Дракон у м. Сегед в Угорщині достойно представила своє місто. Всього в змаганнях взяли участь 137 клубів, в загальному 6330 спортсменів з 37 країн світу, повідомив керівник ГО “Драгонбот Ковель” Дмитро Назарук.

Україна була представлена декількома командами: “Західний Вітер” (м. Ковель), “Отаман” (м. Львів), “Мала Флотилія” (м. Київ), “DBCKiev” (м. Київ), “Буревісник” (м. Київ), “Одеська академія веслування” (м. Одеса), “Сальса” (м. Житомир). Найбільша кількість клубів була з Канади, США та Австралії.

Так за сім днів напружених стартів команда “Західний Вітер” виборола бронзову нагороду на дистанції 200 метрів, сріло на дистанціїї 500 метрів та ще одну бронзу на дистанції 2000 метрів.

До складу команди увійшли ковельчани: Дмитро Назарук (капітан команди), Дмитро Марковський, Павло Михайленко, Олексій Гичка, Станіслав Геч, Роман Кузьмич, Сергій Семенюк, Юрій Сметюх, Ігор Волчук, Ігор Онуфрієнко. Також до команди були запрошені спортсмени із м. Дубно, Рівненська область: Віктор Недашківський, Василь Осійчук та Віталій Лахіта, барабанщиця Каріне Вартанян (м. Одеса) та стерновий Євген Бацаєв (м. Луцьк).

Абсолютним чемпіонами світу стали представники з Тайпею.

Завдяки успіхам команди “Західний Вітер” про славетне місто Ковель дізналися десятки країн світу.

Поїздка на Чемпіона світу здійснювалався за власні кошти спортсменів, однака це не стало на заваді досягненню високих результатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus