USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ковельчани матимуть Статут громади

2 Жовтня 2009 10:33

У Ковелі розпочалася робота з підготовки проекту Статуту територіальної громади міста. Про це 2 жовтня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту Ковеля, цей документ буде головним місцевим нормативно-правовим актом, який регулює відносини між територіальною громадою та міською владою, прописує права і обов’язки ковельчан та міської влади, повноваження територіальної громади, визначає організаційні, матеріальні і фінансові основи місцевого самоврядування на території міста тощо.  Відповідно до розпорядження міського голови утворена робоча група з розробки проекту Статуту територіальної громади Ковеля, до складу якої ввійшли депутати міської ради та відповідальні працівники виконавчого комітету. Очолює групу секретар міської ради Василь Шворак. Відбулося перше засідання робочої групи, на якому розглянуто процедуру та методичні рекомендації з розробки проекту Статуту територіальної громади.  Спершу над проектом Статуту працюватимуть юридична служба виконавчого комітету та робоча група. Пізніше його розглянуть на засіданні громадської ради при міському голові, у депутатських комісіях, трудових колективах, на зборах громадськості. Для обговорення та внесення пропозицій проект важливого для громади документа буде опубліковано у місцевих засобах масової інформації. Після публічного вивчення і опрацювання проект Статуту буде внесено на розгляд сесії міської ради. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus