USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельська активістка незадоволена пікетом маєтку Смітюха

20 Лютого 2014 13:34
Відома у Ковелі громадська активістка, підприємець Галина Жилка не схвалює дії «автомайданівців», які не так давно пікетували обійстя депутата обласної ради Івана Смітюха в той час, коли вдома знаходився лише його малолітній син. Про це вона заявила на засіданні «круглого столу», який відбувся у редакції газети «Вісті Ковельщини».

«А Іван Євдокимович – тямущий господарник, його підприємство забезпечує населення хлібом. Що ж він поганого робить?» – мовила Галина Жилка.



Ковельський міський голова Олег Кіндер, який виступив ініціатором проведення «круглого столу», зауважив, що «революція є революцією, ідеї її слід підтримувати, але не забувати, що має бути й «тил». Люди потребують і хліба, і тепла, діти повинні навчатися в школах, а медики – лікувати краян. Майдан наші земляки підтримують всім, чим можуть – і продовольством, і одягом, і взуттям, і грішми, і самі туди їдуть. Але це абсолютно не означає, що коли хтось не поїхав на Майдан, то він ледь не ворог. Це абсурд».

За словами мера, «Автомайдан» – беззаперечний позитив, і коли він був у місті залізничників, його тепло вітали ковельчани, депутати міської ради. «Що стосується пікетування будинку Івана Смітюха, то це – позиція «автомайданівців», до яких міська влада не має ніякого стосунку», – наголосив Олег Кіндер.

До речі, вчора депутат обласної ради Іван Смітюх емоційно виступив на позачерговій сесії Ковельської районної ради повідомивши, що він не є членом Партії регіонів ще із 3 листопада минулого року. За його словами, нашу державу можуть врятувати лише дострокові вибори Президента України, депутатів Верховної Ради та всіх інших рівнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
голос народу Показати IP 20 Лютого 2014 13:37
Сміттюха на смітник.. їх клан прихватизував оконські джерела, мільйонами за рахунок бюджету списують коштів на годування риб.. РОдич Сміттюха теж смітюх є влансиком приміщення штабу партії регіонів.. це гниди а не люди на вила їх
маля до голос народу Показати IP 20 Лютого 2014 13:40
майно забрати і повернути народу.
Олег Показати IP 20 Лютого 2014 13:50
дуже схожа на Фаріон, певно родичка, така ж страшна!
віра Показати IP 20 Лютого 2014 15:44
Краще б пошкодувала людей , загиблих на майдані. та іх родини ,!!!а посмітюхів особливо нема чого жаліти !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus