USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Ковельська мерія відповідатиме міжнародним нормам?

18 Листопада 2008 16:34
У цьому році виконавчий комітет Ковельської міської ради отримає міжнародний сертифікат якості, – переконані представники компанії TUV NORD UKRAINE. Про це 18 листопада інформують «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської міськради, представники компанії TUV NORD UKRAINE провели зовнішній сертифікаційний аудит процедури надання замовникам адміністративних послуг у структурних підрозділах виконавчого комітету на відповідність до вимог норм ISO 9001:2000.
Упродовж 2007-2008 років працівники виконкому пройшли курс навчання за програмою системи управління якістю. Розроблено пакет документів, які впроваджено у відділах та управліннях.
Надання послуг мешканцям міста Ковеля приведено у відповідність до вимог Міжнародної організації стандартів (ІSО). Це дозволить досягнути чіткої роботи всіх підрозділів міської ради, усунути дублювання їх функцій, скоротити витрати робочого часу, забезпечити прозорість прийняття управлінських рішень, поліпшити їх якість.
Довідково:
Понад півмільйона установ світу мають сьогодні сертифікат ІSО 9001. Щороку незалежні аудитори перевіряють відповідність послуг, що надаються населенню згідно сертифікату.
Система управління якістю в органах місцевого самоврядування приваблює інвестора і сприяє наближенню влади до потреб громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 17:56
Дожилися. Німецьке товариство з обмеженою відповідальністю «ТЮФ НОРД Украина» дає оцінку органу влади України. Поставили представницький орган самоврядування на ТЮФи, як автомобіль в ФРН. І тішаться, як діти малі.Ковельська мерія по цій програмі тільки десятки тисяч гривень бюджетних коштів викинула на вітер. Тільки працівників виконкому відволікали на різні тренінги і розробку купи паперових інструкцій. А реального толку як не було так і немає. Одне, що неухильно вимагають - ходятити з начіпленими пластиковими іменними ідентифікаторами. Ковельська влада без думки про СУЯ (Система Управління Якістю)не встає і не лягає. А користі простим людям від цього НУЛЬ. І справжню оцінку, на відміну від чужоземних аудиторів, ковельській владі щодня виставляє власний виборець.
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 11:55
Луцька мерія теж чогось навчилась в результаті земельні питання подорожчали. Спасимі за міжнародну якість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus