USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельській владі не потрібна «Свобода»?

17 Вересня 2008 17:15

На центральній площі міста Ковеля трапився прикрий інцидент із політичним забарвленням. Про це 17 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Ковельської правди», вранці члени міської організації ВО «Свобода» встановили тут намет і роздавали перехожим партійну періодику. Не пройшло й півгодини як до намету підійшла молода жінка. Назвавшись працівницею міської архітектури (управління містобудування та архітектури міськвиконкому, – «ВН»), вона почала вимагати негайно прибрати намет. Жінка мотивувала таку вимогу, що це – «мала архітектурна споруда», на встановлення якої влада дозволу не давала.
Вже наступного дня до намету «Свободи» підійшла вже працівниця відділу внутрішньої політики міськвиконкому. Вона також попросила однопартійців Олега Тягнибока забратися з площі геть. За словами русявої чиновниці, перший заступник міського голови Геннадій Сорока дивиться у вікно з свого кабінету на площу, тобто на встановлений намет, і начебто каже чи то сам собі, чи то підлеглим: «Немає виборів, то чого вони там стоять».
«Дивне розуміння ролі та завдань політичної організації у житті міста з вуст посадовців місцевого самоврядування», – прокоментував «Ковельській правді» ситуацію член політради ВО «Свобода» Валерій Черняков. Він неабияк здивувався, що невеликий намет, яких під час останніх виборів у Ковелі було більше десятка, чиновники чомусь почали вважати «малою архітектурною спорудою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 10:09
А чого це Свобода мовчить?
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 12:09
Перше питання, чи подавалось повідомлення до органу місцевого самоврядування до початку акції? Якщо так, то ніяких дозволів непотрібно. В 2004 (також до початку виборів) в житомирській області було виграно судову справу проти органу місцевого самоврядування і визнано що агітаційний намет не є молою архітектурною спорудою. Правда в нашій державі не діє прицидентне право... Однак!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus