USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Ковельський губернатор» зрозумів про політику і гроші

24 Жовтня 2011 12:07
До 9 травня 2012 року обласна влада планує «вивести на хороший стандарт» Волинський обласний госпіталь інвалідів війни, залучивши для цього спонсорські кошти і гроші з міських і районних бюджетів.
Про це 24 жовтня під час оперативної наради розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Губернатор зазначив, що реконструкція чекає на всі приміщення госпіталю – від палат до туалетів. Вже для цих потреб є 200 тисяч гривень. Завершити роботи планують до 9 травня 2012 року.
«Богдан Іванович (начальник облуправління лісового і мисливського господарства Богдан Колісник, - «ВН»), ви, як кажуть, вбилися у пір’я, лісгоспи. Хай по пару копійок скинуть наші лісники грошей на госпіталь. Потім ми ще звернемося до бізнесменів. Там не треба багато, чисто моральні внески, потрошки, 5-10 тисяч гривень. Цього буде досить. А райони і міста – не менше 50-ти», - пояснив схему фінансування робіт Клімчук.
«Тут ви збирали дані, написано: «Ковельська районна адміністрація не планується». Вже планується. Я думаю, що буде більше, як 60 тисяч. Бо я сьогодні вранці роз’яснив цьому юному ковельському губернатору про політику. Каже, немає грошей. На госпіталь гроші завжди є і має бути», - каже Клімчук.
«Інваліди, афганці, ветерани… То є те місце, де ми можемо цим людям виказати свою пошану і свій стосунок до них», - завершив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаюча Показати IP 24 Жовтня 2011 12:39
До речі, нещодавно у Севастополі висаджено трояндову алею, гроші на яку дав... фонд Бориса Клімчука. Повірте, що троянди добре ростуть і на Волині, зокрема й біля госпіталю для ветеранів. Пояснення з цього приводу почути не вдалося. А хтось "давай")))))))))
VSC Показати IP 24 Жовтня 2011 17:20
Борис Петрович, поделись награбленным.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus