USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковельський район отримав оновлену школу. ФОТО

5 Листопада 2008 09:28
Вчора, 4 листопада, у селі Любитів Ковельського району після реконструкції, яка тривала два роки, відкрито місцеву загальноосвітню школу. У церемонії відкриття взяли участь найвищі посадовці області, – інформує репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк привітав школярів зі святом і вручив школі подарунок – персональний комп’ютер. За словами губернатора, ще одну оновлену школу повинні відкрити у Маневицькому районі.
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк також долучився до привітань на адресу жителів Любитова. Як проінформував пан Грицюк, кошторисна вартість робіт – 2 мільйони 200 тисяч гривень, проте насправді затрачено 2,5 мільйона гривень. Пан Грицюк висловив сподівання, що обласна влада все-таки виділить 300 тисяч гривень виконавцю робіт.
Також мали слово голова Ковельської РДА Валентин Скуба, голова Ковельської районної ради Микола Гайдучик, начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Михайло Попович та інші.
Від імені обласної влади було вручено подяки. Школярі намагалися порадувати владців своїми співами попри те, що на вулиці було досить холодно.
Анатолій Грицюк і Микола Романюк перерізали стрічку перед входом до школи й оглянули приміщення.
Довідково:
Реконструкція Любитівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки була розпочата в 2006 році через те, що рішенням комісії приміщення  визнали аварійним.
Протягом двох років діти навчалися у приміщенні сільського будинку культури та амбулаторії.
Для проведення ремонтних робіт протягом 2006-2008 років виділялись кошти з державного, обласного  та  районного бюджетів.
У реконструйованій школі – 4 кімнати-музеї (Лесі Українки, Бойової слави, етнографічний та екологічний).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 13:20
Все правильно - молодий керівник району п. Скуба реалізує ініціативи в життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus