USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кращих із кращих вчителів та учнів - визначили. ФОТО. ВІДЕО

20 Травня 2013 18:08
Півтори сотні кращих учнів та вчителів шкіл обласного центру відзначили у Луцьку під час загальноміського свята «Учень року. Учитель року». «Учнем року 2013» став десятикласник Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Роман Король.

Отримати нагороду особисто переможець не зміг, оскільки наразі він перебуває на міжнародній олімпіаді з екології в Стамбулі, де вже встиг отримати «золото». «Учителем 2013 року» стала викладач Луцької школи №9 Марина Приходько.

Про це стало відомо під час урочистостей з нагоди відзначення освітянської та учнівської еліти міста у Палаці культури міста 20 травня.

Учасників свята привітали міський голова Микола Романюк, член виконкому ЛМР та заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич та заступник міського голови Святослав Кравчук.

Міський голова поставив у приклад працівників освіти, які, на його думку, мають бути прикладом того, як варто працювати. За його словами, якби не кропітка та цілодобова праця педагогів, серед присутніх не було б стільки кращих із кращих учнів.

«Ті досягнення, як у нас сьогодні є – це лише сходинка, ступивши на яку, ми продовжимо працювати» - поділився сподіваннями Романюк. Своєю чергою, він пообіцяв робити все, аби освітяни та вихованці навчальних закладів міста могли повноцінно працювати та розвиватись.

За словами організаторів, міська рада відзначила близько 140-ка найуспішніших представників учнівської еліти.

Окремі нагороди з рук міського голови отримали переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2013» - 5 педагогів із Луцька: вчитель інформатики комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» Оксана Лабнюк, вчитель фізики комунального закладу «Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради» Вероніка Захарчук, вчитель російської мови комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22-ліцей» Луцької міської ради» Інна Герасимюк, вчитель французької мови комунального закладу «Луцька гімназія №18 Луцької міської ради» Тетяна Лукащук, учитель музичного мистецтва комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» Марина Приходько.

«Учителем 2013 року» стала Марина Приходько, якій мер міста вручив грошову премію у розмірі 20 тисяч гривень.

У перервах між нагородженням кращих із кращих виступали дитячі та молодіжні творчі колективи, які вносили у свято особливу «нотку» гарного настрою.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
краща вчителька Показати IP 20 Травня 2013 18:18
Цікаве фото під заголовком інформації. Голова невміло цілує руку, а переможниця кудись дивиться і сміється. Пригадався анекдот, коли дідусь пестить бабусю перед статевим актом, а вона дивиться на стелю і думає, чи то її білити, чи не білити.
проста вчителька Показати IP 20 Травня 2013 20:02
Що ви пропонуєте: уміліше цілувати чи дивитися на шанувальника?
Любі свині Показати IP 20 Травня 2013 20:04
Ще премію "кращій вчительці" за дотепний коментар:)))
Учасник Показати IP 20 Травня 2013 20:59
Міська влада достойно відзначила здобутки учнів та педагогів. Цінуємо та розуміємо, що маємо належну підтримку освітньої галузі зі сторони керівництва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus