USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Країни G7 виділять 2,3 млрд доз вакцин

13 Червня 2021 16:35
Країни G7 виділять близько 2,3 млрд доз вакцин від коронавірусу COVID-19 країнам, що розвиваються до кінця 2022 року.

Про це 13 червня сказала канцлерка ФРН Ангела Меркель на пресконференції у Великобританії в заключний день саміту Великої сімки, передає Кореспондент.

За словами Меркель, виробництво вакцин повинно бути глобальним – не тільки в Європі чи Азії, а й в Африці. Вона зазначила, що німецька Biontech активно діє в цьому напрямку, як багато інших компаній.

«Я рада, що у нас в Берліні буде хаб ВООЗ, який займеться запобіганням пандемії», – додала Меркель.

За її словами, учасники саміту домовилися «для запобігання майбутніх пандемій зміцнювати Всесвітню організацію охорони здоров’я».

Раніше повідомлялося, що країни G7 мають намір надати фінансову допомогу державам, які зазнають найбільших труднощів у боротьбі з COVID-19. На їх потреби планують виділити 100 млрд доларів.

А британський прем'єр Борис Джонсон заявляв, що країни G7 виділять світу мільярд доз COVID-вакцин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus