USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кремль визнав псевдовибори в окупованих «ДНР» та «ЛНР»

3 Листопада 2014 08:49
Міністерство закордонних справ Російської Федерації заявило про визнання Кремлем псевдовиборів у "ДНР" та "ЛНР"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "РИА-новости" та "ТАСС".

"Москва вважає вибори на південному сході України такими, що відбулися. Росія поважає волевиявлення жителів південного сходу України", - заявив МЗС Росії.

У дипвідомстві також зазначили, що "РФ вважає важливим з урахуванням виборів зробити активні кроки по налагодженню діалогу між Києвом та південним сходом у руслі Мінських домовленостей".

Нагадаємо, що у контрольованих проросійськими сепаратистами частинах українського Донбасу 2 листопада відбулося голосування на так званих "виборах". Українська влада, Сполучені Штати, Європейський союз та інші західні країни, генеральний секретар ООН Пан Ґі Мун наголосили, що ці "вибори" нелегітимні і не будуть визнані. Російські офіційні особи тим часом заявляють про намір визнати результати голосування.

На терористичних виборах у "ДНР" переміг бойовик Захарченко.

Президент України Петро Порошенко назвав ці "вибори" фарсом та закликав Росію не визнавати їх.

Фарс у Луганську завершився пізніше донецьких псевдовиборів і там переміг чинний ватажок місцевих терористів Ігор Плотницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
121 Показати IP 3 Листопада 2014 09:14
Складається враження що кремлівська скотина прагне створити у всіх республіках пострадянського простору гарячі точки: Придністров"я, Осетія, Карабах, Абхазія, Чечня.... тепер Україна. Хто наступний?
Укроп до 121 Показати IP 3 Листопада 2014 10:32
Якщо пройде з Україною,на черзі Прибалтика!
віктор Показати IP 3 Листопада 2014 09:34
все закінчиться після смерті путіна....допоможи йому боже
Роман Показати IP 3 Листопада 2014 11:39
Світ не визнає, що Крим і Донбас -Россійські. Так, що з того...як їх забрали, тут визнавай, не визнавай... Стадо глибоко стурбованих націй, які нічого не визнають.
Всезнайко Показати IP 3 Листопада 2014 14:19
Згідно Мінських домовленостей вибори мали відбутись з 19-го жовтня по 3-тє листопада. А Порох в якомусь законі придумав 7-е листопада. Отже ЛНР і ДНР провели все в домовлені строки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus