USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Кромберг енд Шуберт» спокуситься на поліський демографічний бум?

13 Серпня 2008 09:33
На Камінь-Каширський район припадає більше половини коштів, котрі виділяються в області на допомогу по догляду за дітьми. Таку інформацію під час наради у цьому районі оприлюднила заступник начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Світлана Ремезовська, - повідомляє 13 серпня репортер «Волинських Новин».
Під час особистого прийому до голови Волинської ОДА Миколи Романюка звернулись кілька багатодітних сімей з проханням сприяти у вирішенні проблем. Так, молодому батькові, у котрого нещодавно народилась трійня, губернатор пообіцяв виділити 20 тисяч гривень. Окрім того, голова Камінь-Каширської РДА Віктор Сус запевнив, що посприяє у вирішенні питання декретної відпустки для прохача.
Як зазначив Микола Романюк, на відміну від інших районів, де особливо гострі земельні питання, у Камінь-Каширському під час прийому найактуальнішими проблемами стали «шкільні». Волинського губернатора у поліському райцентрі прохали посприяти у будівництві 4-х шкіл. Це, на думку пана Романюка, пов’язане з тим, що на Камінь-Каширщині «багато дітей», зокрема в одному з сіл лише за один рік народилось понад 40 малят.
За словами Світлани Ремезовської, на Камінь-Каширський район припадає близько 52% коштів, котрі виділяють області на допомогу по догляду за дітьми. Також район лідирує за кількістю матерів-героїнь.
Микола Романюк розповів присутнім на нараді, що він запропонував технічному директору підприємства «Кромберг енд Шуберт», котре планує побудувати ще один завод в Україні, розмістити його не в іншій області, а на Волині, у Камінь-Каширському районі. Не останньою причиною на думку пана Романюка стала демографічна ситуація у районі. За словами губернатора, це виробництво є екологічно безпечним, не вимагає особливої кваліфікації і дозволить створити 3 тисячі робочих місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus