USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кучма хоче шантажувати Януковича, - Мельниченко

31 Березня 2011 09:59
Екс-майор держохорони Микола Мельниченко переконаний, що колишній президент Леонід Кучма збирається шантажувати нинішнього Президента Віктора Януковича.

За інформацією ТСН, Мельниченко пояснив, що Кучма уникає очної ставки, аби дочекатися повернення Януковича з-за кордону. А потому зустрітися з президентом особисто під час приватної розмови.

"Леонід Кучма будь-якими шляхами затягує проведення очної ставки, щоб особисто зустрітися з Януковичем найближчими днями і шантажувати Януковича", - заявив Мельниченко.

"У Кучми є деякі аргументи, якими він хоче шантажувати Януковича, щоб Янукович дав вказівку щодо припинення слідчих дій, зокрема, і очних ставок. Щоб слідство "спустити на гальмах", - стверджує він.

"Саме для цього Кучма ігнорував попередження, що слідчі дали йому ще у понеділок", - додав Мельниченко.

За словами колишнього майора, ще в понеділок слідчі Генпрокуратури попереджали Кучму, що його адвокат Ігор Фомін може бути відсторонений від справи через те, що він у 2003 році мав стосунок до захисту екс-генерала міліції Олексія Пукача, який є фігурантом карної справи, порушеної зараз у відношенні екс-президента.

Нагадаємо, в середу, 30 березня, очна ставка між Мельниченком і Кучмою вчергове не відбулася - її перенесли на наступний тиждень. Кучма мотивував це тим, що Генпрокуратура відсторонила від справи його українського адвоката Фоміна. А його американський адвокат не встиг ознайомитися з подробицями справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus