USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кулеба про відведення військ РФ: «Побачимо – тоді повіримо в деескалацію»

15 Лютого 2022 11:52
Україна повірить у деескалацію ситуації, коли пересвідчиться у відведенні російських військ від її кордону.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З Російської Федерації постійно лунають різні заяви. Тому у нас уже є правило не «почуємо – тоді повіримо», а «побачимо – тоді повіримо». Побачимо відведення – повіримо у деескалацію», – сказав Кулеба, відповідаючи на запитання, чи спостерігає українська сторона ознаки деескалації після відповідної заяви Міноборони РФ.

Як повідомлялося, Міністерство оборони Росії 15 лютого заявило про початок повернення підрозділів Західного та Південного військових округів на бази після навчань. Зазначається, що військові повертаються на місця дислокації залізницею та автомобільним транспортом. При цьому в Міноборони РФ зазначили, що російські військові продовжують навчання на кількох напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вдих-видих Показати IP 15 Лютого 2022 12:26
Місяць в повні, усіх коробить
К.лучанин Показати IP 15 Лютого 2022 12:30
Кулеба більше вірить істерії яка навязана США, аніж здоровому глузду і розуму! Ну бракує Україні розумних політиків і від цього всі біди. Загнали вони Україну в ізоляцію при допомозі "партнерів". Фактично санкції вдарили по Україні міліардними збитками більше ніж по Росії. Правду треба казати ! Громадяни України бачать краще це , за політологів різного розливу ,які весь час сидять на каналах 24, 3,4 і інш. та цілодово роздувають істерію про війну та напад.
Дідо до К.лучанин Показати IP 15 Лютого 2022 13:01
Та нє, не може такого бути, напевно перенесли вторгнення, як каже снн передумали бо весна і розпуття, певно пам'ятають справжнє вторгнення нацистів. То будемо чекати на вхід російських військ в червні. Ги.
К.лучанин до Дідо Показати IP 15 Лютого 2022 13:48
З України хочуть зробити і вже роблять гарячу точку , наші так звані "партнери". За Україну ніхто не буде воювати, якщо до цього дійде! Нам самим треба захищати свої рубежі від кого б ця загроза не йшла. Сама страшна біда в нас це Корупція. Крадуть безбожно і заганяють Україну в борги. Нічого нового не кажу, це відомо Ще Клінтон вперше про це заявив, про страшну корупцію в Україні. Влада України це проігнорувала, а "піплу" не до цього тоді було. Тепер всі прозріли.
Народна прокуратура до К.лучанин Показати IP 15 Лютого 2022 17:53
Твоєму піплу і зараз "не до цього". Саме він і є джерелом цієї твоєї корупції. А щодо гарячої точки, то це ж напевне НАТО назбирало орду орків на наших кордонах і верещало на весь світ, що якщо Україна не стане членом альянсу, то вони будуть вживати військові заходи. Чи може це твоя укохана русня на пару з картопляним Рембо це робили?
Бубочка Показати IP 15 Лютого 2022 13:31
Клинический идиот. Дурдомы в Украине закрыты. Куда его девать? В Германию не возьмут?
777 Показати IP 15 Лютого 2022 13:39
Мля.так война ж завтра.куда этот Путин опять войска отвел.кулебы испугался наверное.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus