USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У США вважають хитрощами заяву РФ про відведення військ від кордонів України

18 Лютого 2022 08:15
Влада США має розвіддані, що відведення військ РФ з навчань, у тому числі від західних кордонів, є прийомом для того, щоб ввести Сполучені Штати та їхніх партнерів по НАТО в оману.

Про це пише The Washington Post із посиланням на власні джерела, інформує Дзеркало тижня.

Вашингтон має інформацію, що заяви Росії є частиною дезінформації, а додаткові розвіддані свідчать про передбачуваний намір Росії інсценувати хімічну атаку на місцевих жителів та звинуватити у цьому американців.

Джерела ресурсу стверджують, що Росія продовжує нарощувати військові сили на кордоні з Україною на тлі загострення на Донбасі.

Також Вашингтон стурбований російсько-білоруськими навчаннями «Союзна рішучість-2022», які відбуваються «на доступній відстані від українського кордону». Ці маневри також можна використовувати як прикриття для нападу на Україну, резюмує газета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Иван Показати IP 18 Лютого 2022 09:37
Штаты много чего вважают, это не новость. но развал государственности в основном замечен с их стороны.
скептик до Иван Показати IP 18 Лютого 2022 10:47
основною нєновостью є те, що парашидло споконвіків суне своє свиняче рило на чужі землі
Дідо до скептик Показати IP 18 Лютого 2022 11:39
Цікаво що батьків і прадідів скептика мали поляки на протязі віків, але ненавидить він "мацкалів". Це якийсь мазохизм. От хоче він бути власністю польського пана, европейського.
Дідо івану Показати IP 18 Лютого 2022 15:32
Так-так це певно поляки і американці вбивають наших людей,а москалі захищають Україну.Якщо у вас мізки давно вже повисихали,то не пишіть своїх дурних коментарів.
Лікар Показати IP 18 Лютого 2022 16:48
Нехай сша лікуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus