USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Кулінари з Європи приїдуть на фестиваль їжі у Луцьк

13 Квітня 2016 21:17
Понад 30 закладів харчування з України та з-за кордону подали заявки на участь у третьому гастрономічному фестивалі «LutskFoodFest».

Про це повідомляють організатори дійства.

Наразі заявки на участь у фестивалі подали 35 представників різних міст України. Окрім Луцька, свою продукцію хочуть представити заклади Києва, Львова, Рівного. Окрім того, почастувати лучан своїми стравами хоче потенційний учасник з Угорщини.

Реєстрація буде закрита за три тижні до фестивалю. З-поміж усіх заявок оргкомітет відбере 23 учасники, які, власне, і представлять свої страви у замку Любарта.

Однією з «фішок» третього «LutskFoodFest» стане формат «MadeinUkraine». Виробники оригінальної продукції з різних куточків України не тільки частуватимуть гостей фестивалю, але й продаватимуть свої смаколики, які відвідувачі зможуть взяти додому. Так, у замок приїдуть виробники сирів, в’ялених помідорів тощо. Географія цієї категорії учасників теж широка: Київ, Ужгород, Харків та інші міста.

Загалом же організатори обіцяють здивувати не тільки стравами (а це фаст-фуд, «кондитерка», українська, східна та інша кухня), але й цікавим форматом подачі.

Лучан та гостей міста чекають 14 та 15 травня у замку Любарта. Вартість входу на фестиваль – 15 гривень.

Нагадаємо, в Луцьку минулого літа відбувся дводенний фестиваль «LutskFoodFest». Ті, хто приходили на перший фестиваль у травні, і побували на другому, змогли відчути різницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
речник Показати IP 14 Квітня 2016 05:58
Чув чув приїдуть "брати" з Тамбова вчити готувати їх національну страву - Щі з гнилої капусти.і обуха
полішук Показати IP 14 Квітня 2016 06:48
А беляші будуть?
бувший Показати IP 14 Квітня 2016 09:03
знову організатори та заповідник будуть гроші за вхід в замок класти собі в кишеню. На що дивляться правоохоронні органи.
Яна Показати IP 14 Квітня 2016 09:22
А це нічого,,що у Луцьку на літній період заборонено торгівлю м’ясною і молочною продукцією, де торгові місця не обладнані холодильними камерами?Цікаво,де організатори знайдуть у замку Любарта стільки точок підключення для виробників,якщо там і самому замку іноді не хватає електрики для власних потреб:)Якби наша мерія і контролюючі органи хоча б іноді цікавилися питаннями дотримання власних розпоряджень і виконували закони України то в замку б жодного гастрономічного "свята" ніколи не було.Але колись і в нас прийде час,коли почнуть виконуватись закони України і тоді я думаю про ці фуд-фести ще з нашої влади спитають...
фуд фест Показати IP 14 Квітня 2016 12:08
за один день фестивалю директор заповідника Рудецький кладе собі в кишеню 40-50 тис грн..Трошки відстьогує управлінню культури щоб його прикривали. Кругом війна розруха безгрошівя, нема за що комуналку заплатити, а їм давай фестивалі. щоб більше хапнути
Одесит Показати IP 17 Квітня 2016 12:28
У Києві дуже вразили одесити: кухнею і подачею! Вони можуть стати окрасою заходу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus