USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Купуючи квартиру, подбайте про парковку для авто, – компанія ЛДБК*

8 Березня 2020 14:15
Сучасний світ вимагає від кожного мобільності, тому автомобіль – це вже давно засіб пересування, а не розкіш. Інша справа з паркомісцями, адже міста, особливо ті, які мають давню історію, будувалися, коли нинішній транспортний потік був фантастикою.

Та й сьогодні, на жаль, не всі підходять до зведення житла комплексно, передбачаючи достатню кількість паркомісць.

Тому при купівлі житла, варто з’ясувати не тільки особливості житлової площі, а й чи є поруч з вашим будинком місце, де «мешкатиме» ваше авто, чи буде де припаркуватися вашим гостям, де саме розташовані паркомісця: далеко від будинку чи близько, чи можна побачити авто з вікна власної оселі. Не варто забувати й про те, наскільки близько парковки розташовані від смітників, дитячих майданчиків, адже таке надто тісне сусідство небажане. Перевагу мають закриті паркінги, освітлені, обладнані відеоспостереженням.

Усе це, до слова, передбачене проектом ЖК «Caramel Residence», який зводить Будівельна компанія ЛДБК. Поряд з кожним із шести багатоповерхових будинків спроектовані денні автопарковки. Територія буде закритою, з встановленою системою контролю в’їзду, отож тут можна спокійно залишати своє авто і не перейматися за його збереження.

Вуличне освітлення та відеоспостереження – додаткові заходи безпеки, про які подбав забудовник, щоб його клієнти почувалися захищеними як на парковках, так і на всій прибудинковій території комплексу.

Такий підхід дозволяє мешканцям комплексу «Caramel Residence» почуватися захищеними та насолодитися комфортом у власному житлі.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 8 Березня 2020 21:17
А ви подумали про парковку коли будували будинок на вул.Івашенка 2?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus