USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний розповів про свого учня, який став тренером

26 Вересня 2013 15:41
Після поразки луцької «Волині» від полтавської «Ворскли» в Кубку України з футболу головний тренер і президент волинян Віталій Кварцяний розповів про нинішнього тренера переможців – Василя Сачка. Свого часу він тривалий час грав у Луцьку і навіть був капітаном клубу, а нині із учня перетворився на колегу, очоливши клуб Прем’єр-ліги. Повідомляє клубна прес-служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОРСКЛА» – «ВОЛИНЬ»: ЛУЧАНИ ПРОГРАЛИ ПІД ЧАС ОВЕРТАЙМУ. ФОТО. ВІДЕО

«Ми його взяли з другої ліги, йому вже було 25 років. Вася не хотів, не вірив, що зможе грати. Я йому казав: у нас завдання вийти з першої ліги у вищу, а ти маєш забити м’ячів 15, не менше. Він каже: «Звідки ви знаєте?» А я йому: «Бо я буду тебе ставити, аж поки ти їх не заб’єш». Він забив 17», - розповів тренер «Волині».

Також Віталій Кварцяний додав про Василя Сачка (на фото знизу): «Він людина, яка має достатній інтелектуальний рівень, правильно сприймав пропозиції тренерів, тактичні настанови, завжди їх виконував. Окрім того, в нього була проста гра, м’ячі він не губив, хоч і дриблінг – це не його найкраща якість. Але він був таким футбольним трудоголіком, все добре сприймав, тож із ним було легко працювати. Багато чого запам’ятав за наші п’ять з половиною років співпраці, від Миколи Павлова багато чому навчився. Забивав тут вирішальні м’ячі, тут він виріс в історичну особистість. Тепер реалізовує свій потенціал, адаптується як тренер. Людина він порядна, нормальна, сподіваюся, все в нього буде добре.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus