USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Китай різко скоротив експорт технологій у РФ на тлі санкцій США

19 Травня 2022 00:56
Китай вдвічі скоротив експорт технологій до Російської Федерації після введення санкцій урядом США. Міністр торгівлі США Джина Раймондо вважає, що Пекін насторожений щодо порушення торгових заборон.

Про це пише The Washington Post, передає УНІАН.

Так, обсяги постачання ноутбуків з Китаю в Росію у березні впали на 40% порівняно з попереднім місяцем, а експорт смартфонів – на дві третини. Крім того, експорт обладнання телекомунікаційних мереж з Китаю знизився на 98%.

Досі Пекін офіційно не спростував, але й не підтвердив намір допомогти Росії обійти західні санкції. Своєю чергою, США можуть накласти обмеження на продаж технологій китайським компаніям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus