USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Київська компанія хоче стягнути з «Волиньгаз збут» майже 84 млн грн

15 Жовтня 2022 18:18
Київська компанія «ЙЕ Енергія» хоче стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньгаз збут» майже 84 мільйони гривень штрафу.

Про це стало відомо з ухвали Господарського суду Волинської області.

1 липня товариство з обмеженою відповідальністю «ЙЕ Енергія» надіслало на адресу суду позов до товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньгаз збут» про стягнення 83 мільйонів 890 тисяч 62 гривень штрафу.

На обґрунтування позовних вимог позивач посилається на неналежне виконання відповідачем умов договору купівлі-продажу природного газу.

Господарський суд Волинської області ухвалою від 7 липня позовну заяву прийняв до розгляду та відкрив провадження у справі за правилами загального позовного провадження. Нині розгляд справи по суті відкладено на 18 жовтня.

В аналітичній системі YouControl вказано, що основним видом діяльності ТОВ «ЙЕ Енергія» є торгівля газом через місцеві (локальні) трубопроводи.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерій Показати IP 17 Жовтня 2022 00:30
Прокладка прокладки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus