USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лави Волинського правознавчого ліцею поповнилися на 80 ліцеїстів

10 Листопада 2008 18:02

Правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою урочисто прийняв до своїх лав нових ліцеїстів. Святкова посвята пройшла біля Меморіалу Слави у місті Луцьку згідно з кращими традиціями волинської міліції, – повідомляють 10 листопада «Волинські Новини».

Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, начальник Управління генерал-майора міліції Віктор Швидкий першим привітав. До привітань також долучився директор Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» Анатолій Дудич, якого разом з іншими працівниками навчального закладу пізніше було відзначено Подяками УМВС за добросовісне виконання професійних обов’язків з виховання молодого покоління правоохоронців.
Кульмінацією посвяти стало урочисте виголошення присяги. 80 ліцеїстів дали клятву бути відданими Україні та її громадянам, здобувати глибші знання та навички з права й фізичного виховання, з високою відповідальністю ставитись до підготовки для служби в органах внутрішніх справ, бути гідними славних традицій старшого покоління правоохоронців, щоб згодом присягнути на вірність та служіння українському народові вже як міліціонери.
Не залишив без Божого благословення майбутніх правоохоронців настоятель храму Святого Великомученика Георгія Побідоносця отець Олександр. Він звернувся до присутніх з напутнім словом та окропив ліцеїстів свяченою водою. Завершилося свято урочистим маршем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus