USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Легендарні «Брати Гадюкіни» на «Бандерштаті»: ми переможемо

6 Серпня 2016 00:15
«Уперше за десять років ми таки до вас доїхали», - гурт «Брати Гадюкіни» вперше зіграв на фестивалі українського духу «Бандерштат».

Відомий гурт став хедлайнером головної сцени першого дня фестивалю 5 серпня.

Одну з пісень з нового альбому, «Жаба», присвятили «нашим сусідам, Вові». Слова «ене-бене-раба, душить Вову жаба» закликали підспівувати усіх бандерштатівців. Співаючи ще одну композицію з найновішого альбому «Злидні», музиканти випалювали негаразди, немов напалмом.

«Добре, що цей фестиваль безалкогольний і тут не можна пити. Через це ми заспіваємо вам пісню «Наркомани на городі»», - лунали і добре відомі хіти «Братів Гадюкіних».

Виконали і пісню, від назви якої походить назва фестивалю – «Ми – хлопці з Бандерштату».

«Ми переможемо і усе буде супер», - такими словами мотивували бандерштатівців перед виконанням однієї з останніх пісень виступу – «Чуваки, всьо чотко».

Нагадаємо, що сьогодні перед виступом музиканти гурту порадили усім читати твори Степана Бандери та вчити історію України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лахматий будун Показати IP 6 Серпня 2016 09:46
,,безалкогольний" не смішіть мене!!! Вчора на власні очі бачив як з браслетами фестивалю з Сільпо, що в Цумі вигрібали алкоголь оберемками. І горілку, і вино, і коньяк і все все. Пиво то взагалі мовчу,літрами
Ау до лахматий будун Показати IP 6 Серпня 2016 11:04
і що? чи то так, аби перднути в коментарях?
лахматий будун до Ау Показати IP 6 Серпня 2016 15:20
Читай статтю, а не лише коментарі, тоді все ясно буде.
Aero до лахматий будун Показати IP 6 Серпня 2016 21:02
А заздрити негарно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus