USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українським ринкам знову заборонили роботу під час карантину

14 Квітня 2020 09:13
Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко знову заборонив роботу ринків під час карантину при певних умовах. Про це він заявив вчора, 13 квітня,в ефірі «Свободи слова» на ICTV.

«З завтрашнього дня моя постанова, що прописувала умови, як відкриватися ринкам, буде визнана такою, що втратила чинність», – заявив Ляшко.

За словами санітарного лікаря, дозвіл на роботу ринків було введено для того, щоб українці мали доступ до більш дешевих продуктів, ніж в магазинах.

Однак було виявлено низку порушень і зловживань, які змусили Ляшко скасувати постанову.

«Хоча було чітко прописано, коли можна відкривати, як керівництво ринку має забезпечити і відвідувачів, і працівників ринку засобами індивідуального захисту, але ми маємо шалені порушення», – стверджує санітарний лікар.

Нагадаємо, після запровадження карантину ринкам офіційно заборонили працювати. Але представники влади на місцях скаржились, що в багатьох регіонах, а особливо у невеликих населених пунктах, ринки є важливими для забезпечення населення продуктами.

Тож 31 березня головний санітарний лікар Віктор Ляшко спеціальним розпорядженням дозволив роботу продовольчих ринків, але з низкою умов та обмежень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 14 Квітня 2020 10:53
Ну тоді стовбичте в закритих приміщеннях супермаркетів і купуйте гнилі овочі і фрукти.Свіже і на свіжому повітрі напевно не смакує.
Анонім до Отакої Показати IP 14 Квітня 2020 12:44
Ну ми і будемо ходити в нормальні, чисті будівлі супермаркетів і купувати там нормальні і якісні продукти. Взяте невідомо звідки без усіляких гарантій, продаване в сумнівних умовах смакувати впринципі не може.
Отакої Показати IP 14 Квітня 2020 13:19
Яка впевненість в супермаркетах і захищеність.Бажаю успіхів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus