USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лідер Rammstein заявив, що став жертвою путінської пропаганди. ФОТО

1 Липня 2016 10:41
Вокаліст рок-групи Rammstein Тіль Ліндеман заявив, що фото в Рунеті, на яких вона позує в футболці з портретом Володимира Путіна і зі смартфоном з зображенням російського президента, насправді фальшивка, виготовлена за допомогою графічного редактора. Про це повідомила газета Bild з посиланням на відповідь музиканта, переданий виданню його менеджерами, - інформує 112.ua.

Як повідомляє видання, насправді на футболці Ліндемана зображено стилізований череп з кістками, який з допомогою графічного редактора був підмінений на портрет Путіна. Більше того, ця футболка була подарована музиканту його колишньою подругою Софією Томалла.

Фотографія, яку розповсюдили російські ЗМІ, була зроблена в Москві 19 червня, коли Rammstein виступали там з концертом. У російських ЗМІ також курсує заява, приписувана Ліндеману, який нібито сказав: "У Німеччині навіть Ангела Меркель не може похвалитися такою популярністю, як Путін. Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну".

Ліндеман стверджує, що не говорив цього. "Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Радникова підійшли до мене до початку концерту і сунули мені в руку телефон зі словами: "З привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - відмінне місто". От і все", - цитує Ліндемана його прес-служба.

Газета Bild, однак, зазначає, що зображений на фотографії смартфон з зображенням голови Путіна справжній, а його вартість складає приблизно 4500 євро.

Згідно з повідомленням видання, Ліндеман у зв'язку публікацією фальсифікованих фото і заяв найняв адвокатів. Він також підкреслив, що "принципово не робить ніяких політичних заяв".

Як відомо, Росія веде інформаційну війну проти України, адже вона її ніколи не припиняла з моменту проголошення незалежності. Очевидним є те, що для війни проти українців Росії не шкода ні грошей, ні брехні, ні хворобливої фантазії, ні сучасних технологій…

ЧИТАТИ ЩЕ: ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА РФ: КАНАЛИ, САЙТИ, ЖУРНАЛІСТИ

Російська пропаганда націлена не тільки на Україну, а й на всю Європу.

Впливове німецьке видання «Франкфуртер» опублікувало список держав, вразливих до російської пропаганди. Відтак, у зоні ризику перебуває аудиторія Австрії, Угорщини та Чеської Республіки. Європейські експерти провели контент-аналіз російських каналів і були вражені цілями, яких намагаються досягти пропагандисти.

Нагадаємо, напередодні референдуму у Нідерландах щодо асоціації України та Євросоюзу противники асоціації України з ЄС у Нідерландах розгорнули популістичний дискурс, використовують аргументи російської пропаганди для негативного результату референдуму.

ЧИТАТИ ЩЕ: У НІДЕРЛАНДАХ НАПЕРЕДОДНІ РЕФЕРЕНДУМУ ПРАЦЮЄ РОСІЙСЬКА ПРОПАГАНДА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus