USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лідери конкурсу на голову ДБР пов’язані з Порошенком, – Найєм

5 Грудня 2016 23:15
Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм повідомляє, що лідерами конкурсу на посаду директора Державного бюро розслідувань (ДБР) є кандидати, безпосередньо пов’язані з президентом України.

«Кілька годин тому завершилося чергове засідання роботи конкурсної комісії, у результаті якої на наступний етап конкурсу пройшли 19 з 50 кандидатів. Олексій Горащенков (8 балів) – помічник президента України, Ольга Варченко (8 балів) – голова Управління процесуального керівництва, підтримки державного звинувачення і представництва у суді Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ, Анатолій Матіос (7 голосів) – головний військовий прокурор. Таким чином, трьома фаворитами конкурсу є кандидати безпосередньо афілійовані з президентом України і підвідомчого йому правоохоронного органу», – написав Найєм 5 грудня у Фейсбуці.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, директора ДБР призначає на посаду президент за поданням голови уряду, який, своєю чергою, отримує подання від конкурсної комісії. А двох своїх заступників голова ДБР призначить сам, але також відповідно до подання конкурсної комісії. У разі успішного завершення конкурсу, ДБР має запрацювати із січня.

Один з претендентів на посаду директора ДБР – луцький нардеп Ігор Лапін. Юрист за освітою, він з більше ніж півсотні претендентів здав тест на знання права чи не найгірше – в рейтингу він був третім з кінця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 6 Грудня 2016 06:30
Лапін-борЦун з розмитненням, яку "схему" він знайшов. Люди могли би купувати авто не ідучи за кордон, йому не подобається це, хотів підлизатися до пороху і до корита влізти, еле найтупіший виявився:))
До Луцьк Показати IP 6 Грудня 2016 09:59
Він і був (ляпін) найтупішим! Там умом і не пахне! Луцьку"пощастило"з депутатом(((
Александр Показати IP 31 Липня 2017 21:23
Мустафа, ничего Вы не добъетесь! Там по любому будут нужные люди власти!)) У нас всё так в стране по этому и бардель, коррупция и т.д. уже двадцать с лишним лет)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus