USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лісівникам Волині погрожують?

26 Лютого 2014 21:21
Працівники Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства повідомили, що їм «телефонують з рекомендаціями».

Про це стало відомо сьогодні, 26 лютого, під час наради у Волинському ОУЛМГ, на яку прийшли й представники волинського «Правого сектора», - інформує «Четверта влада».

Головний економіст управління зокрема зазначила, що до неї телефонують невідомі.

«Мені сказали такі слова, що сьогодні в управлінні лісового та мисливського господарства буде відбуватися нарада на 11 годину з директорами, де ми нібито маємо прийняти рішення і підписати якусь заяву про те, щоб Богдан Іванович Колісник не йшов у відставку. Я такої інформації не мала. Крім того, були такі слова, що якщо я не буду виконувати те, що мені говориться, то ніхто не гарантує мені особисту безпеку», - каже жінка.

Жінка зазначила, що дзвінок був о пів на другу ночі. Її запитали, чи вона якось зафіксувала це, на що жінка відповіла, що зробити цього не могла, а із журналу дзвінків дзвінок «з переляку стерла».

«Мені теж є всякі дзвінки, але це… Я їх не хочу оголошувати. Я хочу наголосити на тому, що дзвінки стосуються того, щоб я приймав якісь рішення стосовно людей, кадрові питання і всяке інше», - каже виконувач обов’язків начальника Волинського ОУЛМГ Сергій Шеремета.

Також він зауважив, що не є керівником, а просто виконує обов’язки і кадрові рішення будуть прийматися тоді, коли буде новий керівник.

«Заявляю всім: не чиніть на мене тиску. Все буде робитися згідно з законом і в правовому полі», - додав Шеремета.

Крім того, він зазначив, що до держлісгоспів на Волині приїжджають невідомі люди, які представляються «Правим сектором», і відбуваються «всякі речі».

Слово взяв і лідер волинського «Правого сектору» Павло Данильчук. Він сказав, що «Правий сектор» ніяких особистих погроз не робить.

«Ми вимагаємо звільнення перших керівників - на рівні з керівництвом обласної ради. Ми хочемо це найближчим часом вирішити, щоб була підстава для проведення в нормальному руслі люстраційних процесів», - повідомив Павло Данильчук.

Також під час наради Сергій Шеремета зачитав заяву працівників державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ до Державного агентства лісових ресурсів України, в якій висловили недовіру його голові Віктору Сівцю та вимагають його звільнення.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
до Показати IP 26 Лютого 2014 21:47
Та ти шо, Данильчук і його Ко не робить яких погроз?. А що таке, маска, дубина і вогнепальна зброя, і листи в держ.органах на дверях.В інеті безліч відео з його таким діями. Данильчук, читай кримінальний кодекс, там все красиво написано, від кримінальної відповідальності нікуди ти не дінешся.
Zemlyak до до Показати IP 27 Лютого 2014 09:32
Я за зміни тільки не такими методами, як робіть Данильчук, кримінальний кодекс для усіх один. Не можна прикривати свої протиправні дії революцією на майдані, а то між вами і тими і злочинцями буде важко знайти, бодай, якусь різницю!!! Вислів - "В революційні часи - закони не діють" приведе до нових обурень в очах простих людей в яких вже з'явилась надія на справедливість.... Я за демократичне вирішення усіх спірних питань і засуджую насильництво!!!
до до Показати IP 26 Лютого 2014 23:33
В революційні часи - закони не діють...
))) до до до Показати IP 27 Лютого 2014 11:38
вони спрацьовують у післяреволюційні.
вп Показати IP 27 Лютого 2014 07:01
Закінчилась ера колісників !!! Геть з посад і розібратися з накраденим майном , бо поробилися князями на фоні рабів і бідоти!!!
нейтрал Показати IP 27 Лютого 2014 08:13
А Ви шановні не задавались питанням чому не погрожують вчителям,лікарям іншим працівникам бюджетної сфери? Напевно тому , що Вони не мають доступу до розподілу природних ресурсів на свій розсуд.Видно щось там було не так як потрібно.
))) до нейтрал Показати IP 27 Лютого 2014 11:41
ще до директорів дійдуть. там ресурси огого. а це - бойня місцевої мафії, яка сидить на природних ресурсах, з мафією заїжджою, яка хоче бабло в обмін на кришу. ПС в цьому випадку виконує роль дурнуватої баби, яка встрибнула в чужу бійку і ось-ось вигребе по самісіньку дурну горлянку.
Кабан Показати IP 27 Лютого 2014 08:24
Чому ми витрачаємо мільярди на утримання СБУ, прокуратури, міліції, а роботу замість них робить Данильчук і Правий сектор??? Де ці трудяги??? Кришують????
депутат Показати IP 27 Лютого 2014 08:41
Колісник належав до тієї категорії керівників, які не думають про те, що все має свій логічний кінець. Губернатор свій, прокурор свій, голова агенції лісових ресурсів - в доску свій. Розрахуватись з ними завжди було з чого. Мисливські угіддя як власні, власна стайня, власні конюхи-наймити. Царські полювання з чиновниками. Вояжі в Бразилію і Єрусалим з гидкою рижою коханкою зі свого журналу виставлялись напоказ. Керівник втратив боязнь і самоповагу. Ордени за хамство - один за другим. Людей гублять перебільшені уявлення про свою роль і значимість.
Лісник до депутат Показати IP 27 Лютого 2014 09:30
Гарно сказано!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus