USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які посади прагне отримати волинська Самооборона Майдану

28 Лютого 2014 15:30
Силовий блок повинна контролювати громадськість, - вважають представники Самооборони.

Про це йшлося під час прес-конференції керівників волинського представництва Самооборони Майдану, що відбулася 28 лютого у Луцьку.

Так, вони наголосили, що ця структура є надпартійною, ніколи не підпорядковувалася та не буде підпорядковуватися жодній політичній силі, натомість «виконуватиме завдання народу».

Активіст Самооборони Богдан Климчук розповів про своє бачення кадрових змін на Волині. З його слів, резонансна заява із переліком претендентів на керівні посади, яку оприлюднили вчора, була зроблена для того, щоб розпочати діалог із владою.

«Ми - люди, які безпосередньо причетні до революційних процесів і маємо свою позицію, яка часто відмінна від позиції політичного керівництва. Тому була заява стосовно різних бачень кандидатур. Це - запит на нові обличчя. Ми намагаємося донести свою позицію, яка полягає в тому, щоб силовий блок був під контролем громадськості», - розповів активіст.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ МАЙЮ МОСКВИЧ ВИСУНУЛИ НА ПОСАДУ ПРОКУРОРА ВОЛИНІ

З його слів, Сергій Мерчук, який отримав поранення на Майдані, хоч і не має досвіду роботи в правоохоронних органах, є гідною кандидатурою на посаду очільника міліції Волині. Якщо ж це не вдасться, активісти намагатимуться отримати посаду заступника начальника УМВС по роботі з громадськістю.

Перші люди в силових структурах повинні бути від Самооборони, щоб громадськість мала контроль над правоохоронними органами, - вважає Богдан Климчук.

Дуже хотіли б самооборонівці бачити своїх представників радниками громадського контролю в СБУ, прокуратурі, податковій інспекції, обласному управлінні юстиції тощо.

«Ми маємо моральне зобов’язання перед тими побратимами, які полягли, максимально зробити усе можливе, щоб прийшли нові люди. Є політики і ми будемо на них максимально давити з цього питання», - зазначив Богдан Климчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Чесний Показати IP 28 Лютого 2014 15:38
ОООо село!!! це той Богдан Климчук зі своїм турагенством?! Цьху, гідота ще та!!! Якщо він не вміє навіть свою роболту беспосередьно виконати нормально, не хоче та не може відпочинок туристам організувати, то що він може взагалі робити в правоохоронних органах-то!? То така чупакабра!!! Всяка шваль позбиралася навколо майдану і лізе до корита!!! Ганьба!
Анонім до Чесний Показати IP 28 Лютого 2014 17:45
вони всі петиушнікі, коровам хвости вязати
Батьківщанка. Показати IP 28 Лютого 2014 15:47
То хай нам відкриють безвізовий режим і ми виїдемо всі а вони за пів року тут все згризуть а тоді самі себе поїдять.
Люди Показати IP 28 Лютого 2014 15:51
Люди!!! Всмотритесь в эти рожи...
йован Показати IP 28 Лютого 2014 16:06
а губернатором буде мельник а замом гринюк
А Показати IP 28 Лютого 2014 16:06
Янукович їм дасть контроль на нарах.Добре що є фото.
123 Показати IP 28 Лютого 2014 16:07
Як вони не можуть зрозуміти, що керівник це тільки посада.Роботу будуть робити рядові працівники, якщо розділяють погляди та дії керівництва.А можуть просто тихо саботувати... І такий горе керівник через місяць сам втече...Чи буде знову погрожувати?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Лютого 2014 16:45
РОБОТУ ПОВИННІ РОБИТИ ПРОФЕСІОНАЛИ, А ГРОМАДСЬКІСТЬ - КОНТРОЛЮВАТИ ЇХ РОБОТУ
1221 Показати IP 28 Лютого 2014 17:16
......а не всіляке *івно. Ок?
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 17:20
В АР Крим хай їдуть захищати цілісність України, вони ж активісти та націоналісти. Впееееед!!!!!!!!!!!
D Показати IP 28 Лютого 2014 17:38
кто всє єті люді
Микола Показати IP 28 Лютого 2014 18:16
Да хто їх взагалі слухати буде, що вони собі думають?!В жодній демократичній, розвинутій країні такого НЕМАЄ!!! Влада розподілена по вертикалі, є самоврядування, але все вирішують на виборах!!! Хто переміг - той призначає, але не самопризначає!!! Не самозванці самі-себе призначають і ультиматуми владі ставлять!!! Загрались вже остаточно!!! Досить ЗМІ цей брєд висвітлювати, чи Куліш вже не знає перед ким і як "прогнутись"?!
шмель Показати IP 1 Березня 2014 00:26
голодного обідраного народу в десяткі разів більше тому усе награбованное придеться отдать якто экспроприация экспроприаторов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus