USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Любарт» з «ТТІ» зберегли інтригу: хто стане переможцем футзальної Суперліги Волині. Фоторепортаж

11 Березня 2023 22:38
Завдяки перемозі «ТТІ Нововолинськ» над лідером Суперліги Волині «Надією» в одинадцятому турі інтрига в чемпіонаті залишається живою. «Любарт», скориставшись поразкою «Надії», наблизився до останніх на відстань двох очок. Тому цілком імовірно, що доля чемпіонства вирішиться в очному протистоянні команд.

Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало огляд одинадцятого туру Суперліги Волині.

Читати ще: Розгроми від «Любарта» та «Надії» і камбек «Аперкота»: дев’ятий тур футзальної Суперліги Волині. Фоторепортаж

МФК «Хорів» - «Динамо»

Команди доволі бадьоро розпочали матч, перевіряючи на міцність штанги та перекладини воріт одна одної. Попри це, після першого тайму на табло світилися нулі. А вже у другій половині своє слово сказав Ігор Блажиєвський, оформивши дубль за дві хвилини та вивівши «Динамо» вперед. Коли ж на 24 хвилині Єфремов довів рахунок до розгромного (0:3), хорівці вирішили грати з п’ятим польовим. Така тактика дала результат лише на 29 хвилині – забив Юрій Колодюк (1:3). На останній хвилині «Хорів» міг скорочувати відставання до мінімуму, але динамівців врятував воротар. А за пів хвилини до сирени за «Динамо» забив Мосіюк, поставивши крапку в матчі – 1:4.
«Надія» - «ТТІ Нововолинськ»

Найцікавіший за вивіскою та наповненням матч туру, в якому зійшлися лідер Суперліги «Надія» та третя команда чемпіонату «ТТІ Нововолинськ». «Надія» відкрила рахунок вже на 3 хвилині – забив Юрій Когут. Але потім ініціативою володіли нововолинці, раз-по-раз створюючи моменти біля воріт «Надії». Особливо хороші нагоди «ТТІ» мало наприкінці тайму, але м’яч вперто не йшов у ворота. А ось після перерви нововолинців прорвало – на 16 та 17 хвилині забив Юрій Кошелинський, вивівши «ТТІ» вперед. На 24 хвилині Ковальчук зрівняв рахунок – 2:2. Коли ж через дві хвилини Попов знову вивів Нововолинськ вперед, «Надія» вирішила грати з п’ятим польовим. Але ТТІ вдало відзахищалося та на 29 хвилині, запресингувавши футзалістів «Надії», забило четвертий м’яч. Таким чином нововолинці святкували перемогу (2:4) та допомогли зберегти інтригу в чемпіонській гонці.
ФК «Любарт» - «Вотранс»

Оскільки «Надія» програла, в неї після 11 туру так і залишилося 28 очок. Натомість другій команді чемпіонату «Любарту» у матчі з аутсайдером «Вотрансом» потрібна була лише перемога, аби наблизитися до «Надії» на відстань двох очок. Але у «князів» гра проти аутсайдера, в якого був лише один гравець на заміні, зовсім не пішла. Недарма єдина поразка «Любарта» в чемпіонаті трапилася проти «Вотранса» у першому колі. Перший тайм запам’ятався ударом Сизика в поперечину. А на початку другої половини Михайло Запорожець взагалі міг виводити «Вотранс» вперед, але пульнув над поперечиною. «Любарт» таки забив зусиллями Сименка на 19 хвилині – 1:0. Проте вотрансівці не збиралися здаватися, обравши тактику з п’ятим польовим на останні хвилини. Запорожець мав ще одну нагоду, аби забивати та зрівнювати рахунок, однак йому знову не пощастило. Невдовзі Михайла збили у карному майданчику – свистки арбітрів промовчали. «Любарт» таки дотерпів та здобув дуже нервову перемогу (1:0), наблизившись до «Надії» на відстань двох очок. Тож цілком імовірно, що доля чемпіонства вирішиться в очному протистоянні «Любарта» та «Надії».
Читати ще: «Надія» пішла у відрив від «Любарта»: старт другого кола футзальної Суперліги Волині. Фоторепортаж

Відзначимо, що переможець Суперліги Волині братиме участь у Першій лізі України. Команда, яка буде другою, матиме шанс заявитися у Другу лігу. За певних умов туди може отримати путівку і бронзовий призер. Решта команд Суперліги, незалежно від підсумкового місця у турнірній таблиці, матимуть право заявитися на Аматорський чемпіонат України з футзалу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus