USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лютих морозів на Волині більше не буде, – синоптики

2 Березня 2018 16:11
У Волинській області більше не очікують тріскучих морозів. Про це розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології, - пише «Волинська правда».

Так, начальник Волинського ЦГМ Ростислав Бондарчук розповів, що початок наступного тижня принесе на Волинь суттєве потепління. Тож у понеділок, 5 березня, термометри фіксуватимуть від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла, а вже у вівторок,6 березня, температура триматиметься в межах від 0 до 5 градусів з позначкою «плюс».

«Хвиля похолодання ще можлива у кінці тижня, але про неї ми ще конкретно не говоримо. Максимум ще може бути у межах 10 градусів морозу, сильних морозів, які були, вже на Волині не буде», – додав Ростислав Бондарчук.

Заважимо, що завтра, 3 березня, очікуються складні погодні умови через прихід активного циклону. Негода торкнеться більшої частини країни, за винятком західних областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus