USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ліверпуль» – другий фіналіст Ліги чемпіонів

2 Травня 2018 23:39
У другому півфінальному матчі «Ліверпуль» поступився італійській «Ромі» з рахунком 4:2, однак за сумою двох поєдинків ліверпульці перемогли, відтак вони зіграють у фіналі Ліги чемпіонів з мадридським «Реалом» у Києві 26 травня.

Матч-відповідь відбувся 2 травня на стадіоні «Стадіо Олімпіко» в Римі.

У першому півфінальному матчі в Англії «Ліверпуль не залишив жодних шансів італійцям, розгромивши їх з рахунком 5:2, тож «Ромі» на власному полі потрібно було відігрувати 3 м’ячі, проте на 9 хвилині «Ліверпуль» остаточно вбив інтригу у двоматчевому протистоянні – після помилки Наїнгголана Фірміно віддав на Мане, який використав вихід сам-на-сам та відкрив рахунок у матчі.

Проте «Рома» не збиралася здаватися: англійці не розібралися у своєму штрафному після атаки італійців – Ловрен поцілив у голову своєму партнеру Мілнеру, від голови якого м’яч полетів у власні ворота. На 25 хвилині «Ліверпуль» вдруге у матчі вийшов вперед – Вейналдум скористався «пожежею» у штрафному «Роми» після кутового.

За 7 хвилин після початку другої половини зустрічі Джеко зрівняв рахунок, забивши у п’ятому матчі поспіль у Лізі чемпіонів за «Рому». На 86 хвилині Наїнгголан з-за меж штрафної поцілив у кут воріт Каріуса, дозволивши «Ромі» навіть вийти вперед, а на останній хвилині той же Наїнголлан реалізував пенальті, однак за сумою двох матчів англійці перемогли з рахунком 7:6.

Відтак, 26 травня у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів у Києві зійдуться англійський «Ліверпуль» та мадридський «Реал», який зіграє у фіналі найпрестижнішого футбольного турніру Європи втретє поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus