USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Льотчики, які базуються у Луцьку, не отримують «бойових»

19 Травня 2016 11:42
Офіцери вінницької бригади транспортної авіації, які нині базують у Луцьку, вже півроку не отримують доплат за виконання завдань у зоні АТО.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради сьогодні, 19 травня.

Депутат облради Сергій Сівак розповів, що під час відвідування військової частини, що дислокується поблизу Луцького аеродрому, до нього звернулась група офіцерів вінницької бригади транспортної авіації, які поскаржилися на порушення своїх прав.

Відповідно до наказу Міністерства оборони України №49, військовослужбовцям призначили доплати за службу у зоні АТО. Проте, зі слів Сівака, військові більш як півроку не отримують цих виплат.

Відтак, депутат звернувся до керівництва області з проханням звернутись до Міністерства оборони з метою вирішення ситуації.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 19 Травня 2016 12:28
А які завдання вони виконують в АТО? Скільки ними знищено цілей?
А Показати IP 19 Травня 2016 12:34
А яке АТО в Волинській області? При чому тут депутат Волинської обласної ради до військовослужбовців Староконстянтинівського гарнізону Хмельницької області про їхні відрядження на Лугандонщину? Сіваку тільки попіаритись.
НОНА Показати IP 19 Травня 2016 13:41
Яке відношення мають військовослужбовці транспортної авіації до бойових вилетів? І яке відношення мають депутати Волинської облради до грошового забеспечення військовослужбовців? Якась маячня. До речі авіаційна підтримка військ в зоні АТО не проводиться.
Лучанин Показати IP 19 Травня 2016 15:48
Сівак,ти що,головою об лікак грохнувся???? Яке ти маєш право втручатися в діяльність ЗСУ і ще й підбурювати на непрофесійні дії депутатів????? До того ж наказ № 49 вже давно відмінений,неуку....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus