USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЛуАЗ постачатиме тролейбуси до Польщі?

10 Березня 2009 16:19
Польське місто Люблін зацікавлене придбанні у луцьких тролейбусів. Про це 10 березня повідомляють «Волинські Новини».
До Луцька завітала делегація з польського міста Любліна на чолі з віце-президентом міста Ельжбетою Колоджей-Внук. Мета візиту – налагодження співпраці у транспортній сфері. Польська делегація зустрілася з Луцьким міським головою Богданом Шибою, його заступником Петром Гоцалюком та головою наглядової ради ВАТ «Автомобільний завод «Богдан» Володимиром Гунчиком, – повідомляє офіційний сайт Луцької міськради.
Луцьк та Люблін здавна співпрацюють у галузі культури, туризму, а тепер ще й в економічній. Власне, поляки зацікавлені у придбанні луцьких тролейбусів та налагодженні спільного виробництва транспортних засобів. Саме ці питання і обговорювали під час зустрічі. Делегація з Любліна відвідала також ВАТ «Автомобільний завод «Богдан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus