USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вже завтра: волинян кличуть у Рівне на «Бумбокс»

27 Червня 2015 09:00
Уже, завтра, 28 червня рівняни та гості міста зможуть сповна насолодитися творчістю гурту "Бумбокс", який цього року відзначає 10-річний ювілей. Музиканти обіцяють, що концерт у Рівному буде особливим і з сюрпризами. Це стане справжнім святом для усіх фанатів гурту і тих, хто обожнює "живі" виступи, - повідомляє сайт infomisto.com.

Фронтмент гурту Андрій Хливнюк у своєму інтерв’ю виданню поділився останніми новинами із життя "Бумбоксу" та найближчими творчими планами.

У червні відбудуться стадіонні концерти в Рівному і Хмельницьку, якими будуть ці виступи?

У Хмельницькому і Рівному на стадіонах ми зіграємо найкращі концерти! Це будуть великі повноцінні виступи, навіть більш цікаві, ніж попередні концерти в рамках туру 10 років, тому що як мінімум декілька пісень додамо до програми. Будуть замінені треки, які ми грали на попередніх концертах, замість них на світ божий витягнемо із того, що не грали давно, або зробили для інших проектів. Буде круто.
Отже, 28 червня у Рівному фанати гурту "Бумбокс" зможуть насолодитися грандіозним концертом колективу. Початок о 19.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ммм... Показати IP 26 Червня 2015 18:44
він шикарний! їдемо..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus