USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на презентацію поетичної книги «Лихотомія»

15 Жовтня 2016 22:00
Лучан запрошують на презентацію поетичної книги лауреат І премії Міжнародного конкурсу «Гранослов» Ігоря Астапенка.

Про це повідомляють організатори в мережі Фейсбук.

Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Самміт-книга» запрошує на презентацію поетичної книжки Ігоря Астапенка «Лихотомія», яка відбудеться в понеділок, 17 жовтня за адресою: вулиця Лесі Українки, 30. Початок – о 18:00.

"Поет, перекладач і лауреат І премії Міжнародного конкурсу «Гранослов» Ігор Астапенко влаштує в понеділок поетичний вечір у Книгарні "Є". Приходьте на гарні вірші та теплу атмосферу", - закликають організатори.

Лихотомія — це розгорнута лірична алюзія на дитинство. Тут є горіхи, жуки, мурахи, метелики, яблуні, шовковиця і смородина. Тут є куріння очерету, гра у футбол, дриглювання черешень, солоне варення, дитячі закоханості й дорослі жорстокості. Тут є поезія — тонка, прозора, іронічна, така, що існує на папері й за його межами. Тут є життя, наснажене соковитою естетикою лихотомії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus