USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують подолати мовний бар’єр разом

12 Листопада 2015 21:18
Роботу в команді, цікавий психологічний тест, веселі ігри, обговорення мультфільму і багато інших цікавинок обіцяють організатори «EnglishOK-вечору», долучитись до якого запрошують всіх, хто хоче покращити свій рівень знання англійської.

Дійство відбудеться 20 листопада о 18:00 у приміщенні Молодіжного центру, що на вулиці Градний узвіз, 5.

Організатори радо запрошують на «EnglishOK-вечір» молодих людей, яких об’єднує бажання вивчати англійську. Учасники матимуть змогу поспілкуватися між собою, дізнатися щось нове і здобути корисні навички. Програма заходу передбачає не тільки роботу в команді, проведення цікавого психологічного тесту, веселі ігри, обговорення мультфільму, але й багато інших цікавинок. Зазначимо, що все це відбуватиметься англійською мовою.

«Метою події є заохочення молоді до покращення англійської мови та допомога у подоланні мовного бар’єру в теплій та дружній атмосфері», - розповідає пані Юля, одна з керівників проекту.

«Оскільки це наш перший вечір англійською мовою, і приміщення Молодіжного Центру на жаль, не зможе помістити всіх бажаючих, ми відберемо 16 людей, які матимуть найпалкіше бажання відвідати цей захід. Проте, якщо все пройде гарно, можна буде думати над розширенням проекту і його різними формами проведення»,- додають її колеги-співорганізатори, Катя та Уляна.

Для участі потрібно заповнити анкету до 17-го листопада за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1QM7GCNRSx0xErWpsE7OrVk79NDueyw4l6_Y-lKhfuJ0/viewform

У разі виникнення питань бажаючим потрапити на «EnglishOK-вечір» пропонують звертатися за номерами: 0993653707 - Катя та 066 526 1631 – Юля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українка Показати IP 12 Листопада 2015 22:50
Хтось займеться врешті вдосконаленням української? Щоб не чутно було тіпа, канєшно, не нада і тому подібної гидоти?
Відповідь українці Показати IP 12 Листопада 2015 23:34
От і зайнялися б Ви, пані українко. Зауважте: безкоштовно.
Lyudmila Показати IP 22 Червня 2016 10:15
В нашей компании случились некоторые изменения, нам поставили иностранного начальника, и у нас появились языковый барьер, который нам помогли уладить переводчики из http://perevod.agency/. Правда из минусов, очень тяжело было дозвониться, но всё равно благодаря переводчику наш начальник до нас довел всё что он хотел сказать для эффективности нашего отдела. В общем, все довольны, да и ещё нас направили на бесплатный курс английского языка)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus