USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка – перша у світовому рейтингу з маунтінбайку

10 Липня 2017 15:38
Луцька спортсменка Яна Беломоїна, яка посіла третє місце на етапі Кубка світу із маунтінбайку у швейцарському Ленцерхайде, зміцнила лідерство у загальному заліку змагань, а також світовому рейтингу. Про це інформує Район.Луцьк.

Після двох перемог на етапах Кубка світу в Абштадті (Німеччина) та Вальнорді (Андорра) лучанці потрібно було зберегти стабільний темп на швидкісній трасі у Швейцарії. І Яні вдалося втретє цього сезону потрапити на подіум змагань. Щоправда, тепер до фінішу Беломоіна приїхала третьою (час 1:29,37 год). Першою була спортсменка з Великобританії Енні Ласт, а другою – досвідчена норвезька велогонщиця Гунн-Ріта Далле-Флесса.

Таким чином, ніхто з головних конкуренток Яни в боротьбі за Кубок світу та вершину світового рейтингу не дістався до фінішу швидше. Тож Яна лише зміцнила своє лідерство у Кубку світу, маючи 800 очок. Найближча переслідувачка – Майя Влощовська з Польщі – за два етапи до кінця змагань має на 190 балів менше.

Яна Беломоїна після вдалого швейцарського заїзду в оновленому листі матиме першу сходинку з 2161 заліковим пунктом. Майя Влощовська у цьому списку друга (2000 очок), велогонщиця зі Швейцарії Йоланда Нефф – на третьому місці з 1988 очками.

Наступний етап Кубка світу відбудеться 5-6 серпня в канадському Монт-Сен-Анне.

Яна Беломоїна (друга справа) на подіумі у Ленцерхайде
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 11 Липня 2017 13:23
Пишаємось і вітаємо з черговою винагородою !!!!Так тримати,Яночка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus