USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанки привезли золото з Чемпіонату України

13 Лютого 2015 21:09
Чемпіонат України з боксу серед жінок відбувся днями у Чернівцях. Представниці «Волинського боксерського клубу олімпійського резерву» взяли участь у змаганнях та привезли до Луцька 2 золоті медалі. Про це інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

Перше місце на Чемпіонаті України у ваговій категорії 48 кілограм серед юніорок здобула лучанка Возняк Ольга, а у ваговій категорії 52 кілограми – Неділько Софія. Срібні медалі з Чемпіонату України привезли лучанки Якимишина Вікторія та Музика Олександра, у вагових категоріях 57 та 63 кілограми відповідно. З бронзою повернулась Аврамук Софія, яка змагалась у ваговій категорії 46 кілограм та Мацьоха Настя, вагова категорія – 50 кілограм.


Варто зауважити, що загалом у змаганнях взяли участь вісім волинських спортсменок, і хоча дві з них повернулись без медалей, вони здобули величезний досвід.


Зі слів голови правління «Волинського боксерського клубу олімпійського резерву» Роговського Руслана Миколайовича, без змагань немає спортсмена.«Раніше, коли я був молодим, ми збиралися щоп’ятниці, влаштовували поєдинки між різними клубами. Так ми розвивались як спортсмени. Зараз спортсменів у такому виді спорту мало. Тому, на мою думку, змагання повинні бути обов’язково», — зазначає Руслан Миколайович.

«Без змагань – спортсмена не буде. Штангіст може вийти і потягати штангу в залі. А для боксерів головне – ринг, відчуття поєдинку, нові суперники. Тільки так розвиватиметься професіоналізм», — продовжив голова правління.

Варто відзначити, що крім Чемпіонату України на початку лютого відбулися регіональні змагання з боксу серед хлопчиків. З Луцька до Хмельницького їздило вісім представників. Золоті медалі привезли Чорний Василь та Гвоздян Саша, зі сріблом повернувся Дечев Артур, а з бронзою – Теребейко Саша, Мартинюк Артур, Віхрук Дмитро та Гульт Назар.

Зауважимо, що луцькі спортсмени взяли участь у змаганнях за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».


Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що цьогоріч волинянка виборола Кубок України з боксу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 14 Лютого 2015 08:06
Спеціалістом в штанзі став Руслан Роговський !!! Для важкоатлета неменш важливим є участь у змаганнях ніж для боксера... а не " Штангіст може вийти і потягати штангу в залі". Великий фахівець знайшовся. Візьми і спробуй. Кожна жаба своє болото хвалить.
юра Показати IP 17 Лютого 2015 12:30
вітаемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus