USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанок, чиї сини загинули в АТО, привітали з Днем матері

12 Травня 2017 21:15
Сьогодні у залі засідань Луцької міської ради відбулося вшанування матерів загиблих військовослужбовців - учасників антитерористичної операції з нагоди відзначення Міжнародного дня матері. Найщиріші слова вдячності ненькам за те, що виховали синів-патріотів, висловили від себе та міської ради виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Олександр Рачков.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

“Дякую вам за подвиг і велику жертву, за справжніх синів, які віддали життя, щоб лучани могли жити і працювати, щоб Україна була єдиною і незалежною. Ваш подвиг назавжди залишиться у наших серцях”, - сказав Ігор Поліщук. Він побажав їм міцного здоров'я, довгих років життя, шани та вдячності від людей і Божого благословіння.
Ігор Поліщук та Олександр Рачков вручили матерям квіти та Вітальні адреси з відповідним текстом: “Від імені Луцької міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем матері!

Засвідчую свою повагу та шану Вашій мудрості та терпінню, схиляю голову перед жертовністю жінки, яка виростила і виховала самовідданого сина.

За кожним подвигом героя стоїть його мати - водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Ваша стійкість є не меншим подвигом, ніж стійкість Вашого сина у бою.

Нехай усі Ваші починання увінчуються успіхом, домівку оминають життєві негаразди, а серце завжди зігрівають щира людська повага та любов”.
Ігор Поліщук вручив матері загиблого учасника антитерористичної операції Максима Ігоровича Гринчишина Ларисі Володимирівні орден Богдана Хмельницького III ступеня. Відповідний указ про нагороду за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, був підписаний Президентом України Петром Порошенком.

Любов Карабан подякувала міській владі за увагу до сімей, загиблих героїв. Вона вручила подяки ГО "Члени родин загиблих в АТО "Надія" керівникам структурних підрозділів міської ради.

На звершення зустрічі Ігор Поліщук запросив матерів, сини яких загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України, на святкові заходи, які будуть відбуватися у місті з нагоди Дня матері, та звертатися до міської ради, якщо виникають якість питання. “Двері міської ради завжди для вас відкриті”, - акцентував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
співчуття Показати IP 12 Травня 2017 22:41
матерям героїв
Мойша Показати IP 13 Травня 2017 14:07
За що вони стали удовами ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus