USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Візерунки рушників, сонце та сімейні розваги: День матері у Луцьку. Фоторепортаж

13 Травня 2019 12:34
Барвиста хода вишитих рушників, територія сімейних розваг у парку та фестиваль-подорож кухнями різних країн у замку Любарта: День матері у Луцьку відзначився цілою низкою заходів та флешмобом, під час якого встановили новий рекорд.

В одне з найсвітліших травневих свят у місті одночасно відбувалися «Lutsk Food Fest» у форматі гастро-туру в замку, фестиваль сім’ї Lutsk Family Fest у центральному парку культури та відпочинку та ювілейний десятий всеукраїнський фестиваль «Вишиті обереги єднання».

Сотні лучан пройшли ходою вишитих рушників центром міста, формували великий рушник єднання на Театральному майдані та брали участь у флешмобі «Подзвони своїй мамі, привітай її через SMS». Рятуватися від спеки можна було серед прохолоди та затінку парку, де містян чекали різноманітні конкурси, змагання, ігри та майстер-класи, орієнтовані на укріплення сім’ї та подружжя.

Калейдоскоп барв та емоцій Дня матері у Луцьку – в фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus