USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани допомогли збірній України виграти у Санкт-Петербурзі

24 Січня 2014 15:24
Молодіжна збірна України з футболу з перемоги стартувала на ХХІІ Міжнародному турнірі "Кубок Співдружності" у Санкт-Петербурзі, перемігши команду Киргизстану з рахунком 2:0, передає УНН.

Кольори української збірної захищали гравці луцької "Волині" Віталій Приндета та Редван Мемешев.

Склад збірної був наступним: Махарадзе, Тотовицький (Акулінін, 46), Писько (Гончар, 56), Братков, Мемешев (Близниченко, 46), Калитвинцев (Мякушко, 65), Малиновський (Пучковський, 72), Юрченко (Вакуленко, 76), Мишньов (Савеленко, 46), Мірошниченко, Приндета.

На 26-ій хвилині півзахисник луганської “Зорі” Руслан Малиновський відкрив рахунок, на 30-ій хавбек київського “Динамо” Владислав Калитвинцев подвоїв його. Киянин виявився найактивнішим гравцем української молодіжки. До першого забитого м’яча він також мав безпосереднє відношення, коли заробив штрафний, а потім розпочав розіграш стандартного положення, що призвело до взяття воріт суперників.

В іншому матчі групи “А” збірні Естонії і Таджикистану зіграли внічию — 2:2. Таким чином, після першого туру футболісти України очолили турнірну таблицю у своєму квартеті.

1. Україна — 3 очки,

2-3. Естонія — 1,

2-3. Таджикистан — 1,

4. Киргизстан — 0.

У суботу підопічні Сергія Ковальця зустрінуться в Санкт-Петербурзі з молодіжною збірною Естонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus