USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин нарікає, що поліція ігнорує його виклики

20 Липня 2018 12:44
Із восьми викликів – жодної реакції, розповідає лучанин Дмитро Дмитрук і просить міську раду вплинути на бездіяльність правоохоронців.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Голова комісії Микола Федік зачитав скаргу.

«Громадянин Дмитрук Дмитро Петрович пише, що є претензії до роботи патрульної поліції Луцька, зокрема й щодо роботи керівника. Я думаю, що доречно буде запросити громадянина на звітування керівника патрульної за півроку, він зможе поставити свої запитання. Це буде ефективніше, ніж ми просто тут розглянемо звернення», - зауважив Федік.

Присутні колеги його підтримали.

Короткий зміст скарги:

«Прошу заслухати на засіданні комісії начальника патрульної поліції Олександра Вовченка з приводу бездіяльності його підлеглих, які не реагують на звернення громадян. Впродовж тижня я 8 разів дзвонив на 102 з різних причин і ні разу поліція не відреагувала на звернення. За таких умов виникає питання: «Для чого патрульна поліція?».


Нагадаємо, торік виник неприємний інцидент, коли лучани звернулися в поліцію з приводу самогубства, однак патрульні не змогли оперативно приїхати на місце мовляв, не було вільних екіпажів. Натомість стало відомо, що копи охороняли харчевню «Patio di Fiori» одіозного луцького бізнесмена Володимира Пащенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Справедливий Показати IP 20 Липня 2018 14:59
Вісім разів на тиждень в поліцію може телефонувати тільки ненормальний. Можливо, заявник вже набрид поліції своїми пустопорожніми викликами, і йому слід виписати постанову по ст.183?
Рома Показати IP 20 Липня 2018 16:14
На даний момент у Волинській області можна сказати що відсутній такий орган як поліція, на виклики про скоєння злочину приїжджають через годин 6-8 або взагалі не приїжають. Поки не вигонять Шпигу і його родича Кічука - нічого не змінеться!!!
Анонім Показати IP 20 Липня 2018 16:53
слід знати, що Шпига та Кічук не мють жодного відношення до попсів. Попси це окема аваковська тітушовська структура
Андрій до Анонім Показати IP 20 Липня 2018 17:58
Слід знати, що оперативно-слідча група (яка виїжджає на злочини) БЕЗПОСЕРЕДНЬО ПІДПОРЯДКОВУЄТЬСЯ бездарям (Шпизі і Кічуку) !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus