USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Патрульні проігнорували спробу самогубства, зате «охороняють» Patio di Fiori

31 Липня 2017 11:18
Лучани скаржаться на оперативність прибуття патрульних на виклики. У патрульній поліції, своєю чергою, пояснюють це малою кількістю працівників і їхньою завантаженістю.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини лучанин Роман, коли він зателефонував до поліції та повідомив про те, що людина намагається покінчити життя самогубством, стрибнувши з мосту, його попросили зачекати. А на наступний дзвінок відповіли, що інформацію передали, але поки вільного екіпажу немає, і коли патрульні звільняться, то під’їдуть.

«Ми ледве його (самогубцю, – ВН) втримали. Патрульна поліція мені передзвонила через 45 хвилин. Я запитав, чому така затримка. А якби людина справді впала й розбилася, вони приїхали б констатувати смерть?» – акцентував Роман.

Найбільше чоловіка обурило, однак, те, що, проїжджаючи вулицею Кравчука, він неодноразово помічав патрульних біля ресторану «Patio di Fiori».
«Мене, як громадянина України, який сплачує податки, цікавить, чому патрульна поліція простоює там за наші податки? Чому замість того, щоб виїжджати на виклики, патрулювати там, де це дійсно потрібно, вони просто стоять (біля ресторану, – ВН)?» – запитує Роман.

Прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, своєю чергою, пояснила, що зараз не вистачає екіпажів, адже всього в місті патрулюють п’ять машин. І коли надходить велика кількість викликів, патрульних скеровують на місце відповідно до пріоритетності інциденту. Також час прибуття на виклик може залежати від завантаженості патрульних.

Представник патрульної поліції теж відзначила, що екіпаж біля «Patio di Fiori» перебуває не на постійній основі – патрульних залучають у рамках слідчого експерименту, адже щодо підпалу ресторану відкрито кримінальне провадження.

«Патрульних викликають для проведення слідчих дій, на день таких викликів може бути навіть шість. Це залежить від слідства», – зауважила Ольга Бузулук і нагадала, що схожа ситуація склалася свого часу після атаки на консульство Польщі, коли працівники поліції деякий час патрулювали біля приміщення Генконсульства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
я Показати IP 31 Липня 2017 11:28
Дійсно, могли б і приватну службу охорони найняти, аби не забирати час у поліцейських! Чого без діла там стояти?!
Я до я Показати IP 31 Липня 2017 11:37
Вони не стоять без діла, Вони ловлять вночі п'яних за кермом!!!
ОЛЕГ до я Показати IP 31 Липня 2017 13:27
Тарасик ще грошей на відновлення шалману не назбирав а потім збере і на приватну охорону!
Активіст Показати IP 31 Липня 2017 11:40
Була погана міліція, а стали ще безтолковіші, але гонорові поліцаї. Поліцією їх назвати гріх.
якарізниця Показати IP 31 Липня 2017 11:41
@адже всього в місті патрулюють п’ять машин@ це на весь Луцьк всього 10 копів?
111 до якарізниця Показати IP 31 Липня 2017 13:48
10 патрулюють, а в той час 20 копів робить селфі. Рехформа...
Любі свині Показати IP 31 Липня 2017 11:47
То нема чого по літнім таборам їздити з дітьми селфі робити раз людей не хватає!!!
лучанин Показати IP 31 Липня 2017 12:05
дивно, що керівництво копів так безглуздо використовує цілий екіпаж копів... мабуть має з того зиск.. бож як інакше пояснити, чого охороняється чужа приватна власність.. (у даному випадку згарище)))
Анонім до лучанин Показати IP 31 Липня 2017 12:14
це не поліція, а ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ, у них свій керівник пацан з рогаткою.
Анонім Показати IP 31 Липня 2017 12:13
Як міняється думка громадян (ну точно, як телята). То спочатку кричали "Ура" в нас нова справжня поліція, а мєнтів слід розігнати та посадити. Тепер кричать навпаки, нова поліція патрульна "відстій", ставляться до лютей як бидла. А що ви хотіли, від дітей, якім дали владу з необмеженими можливостями. Патрулі застосовують зброю і кайданки за адмін правопорушення. Та при колишній міліції за таке мєнта одразу б звільнили зі служби, а прокуратура одразу порушила б кримінальну справу. Давайте більше з ними селфі робіть і тоді точно заживемо по новому, як в Сомалі.
лучанин до Анонім Показати IP 31 Липня 2017 14:28
не звизди... попередні гайці були не кращі...я не забув як мене двоє почали заламувати лише за питання "що я порушив".. і попри типове перевищення повноважень.. їх керівник їх повністю оправдав..І добре памятаю..як гаєць переписавши на бумажку дані з моїх прав і техпаспорта..потім присилав штраф на пошту.. і зновуж таки відписка його керівника була- порушень в діях співробітника не виявлено.. Сьогоднішні копи поки у мене ніякого негативу не викликають.. переважно нормальні ..якщо я правий-то правий..а не правий-вибачте..готовий відповісти..
Анонім до лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 14:36
то ти сину гвиздиш. Даішники заламували тебе хібашо п'яного за кермом, коли ти був агресивним.
Провокатор Показати IP 31 Липня 2017 12:14
Сколько будем говорить об этом "Patio di.... Ведь заведение было посредственное
Активіст до Провокатор Показати IP 31 Липня 2017 12:46
"Посредственное" зависока оцінка.
Влад Показати IP 31 Липня 2017 12:53
Я вам більше скажу, я кожного дня там прохожу, два дні тому там стояло 4 патруля,прсото стояло!! Що ж це робиться, надіюсь їм рідним ніхто не прийде допомагати коли це буде потрібно!
Юля Показати IP 31 Липня 2017 14:12
я живу поруч. і бачу, що вони постійно стоять там. я так зрозуміла, що вони можуть за проханням і мою квартиру охороняти?
лучанка я до Юля Показати IP 31 Липня 2017 20:47
Ні,вони не просто так стоять--вони обідають,адже власник обіцяв всіх бажаючих накормити обідом за 78копійок....
Лучанка Показати IP 31 Липня 2017 14:31
Ольга Бузулук як завжди БРЕШЕ.....!!!!! "...патрульних залучають у рамках слідчого експерименту..." якого слідчого експерименту? що вона коментує? шини носять на швидкість і прибуття відпрацьовують???, А де її комент по "ТИ ШО ДЕВОЧКА" з Ковеля, чим закінчився?, приватних поїздок Буховця - Вовченка - Хмарука на службовому авто? з ранку та у вечері Пріуси і Ісузі таксують по Луцьку, розвозять патрульних по домам і забирають з дому і тому подібне. А як фельдшера чи пожежники ще будуть таксувати..........ммм!
Анонім Показати IP 31 Липня 2017 15:20
Поліцаї брешуть, вчора нічого не стояло, просто хочуть відпочити
луцький Показати IP 31 Липня 2017 16:24
Хто та Бузулук? Грантоїдка і Майданна вискочка, відразу після Майдану тепле місце шукала, таких і понабирали, то що ви від них хочете? Селфі - то їхне все, для того і на роботу у поліцію йшли :)))
Лучанка Показати IP 31 Липня 2017 21:52
знаєте ,як в нас в будинку....поліція риїзджає на виклик про забиту каналізацію,про свердління у під'їзді,про звару в підвалі,і це звернення від одної квартири мешканців.............. а штрафувати ї(мешканців тої квартири)х за виклик,який не несе загрози не хочуть
Кіндрат Панасович Показати IP 1 Серпня 2017 11:58
ср..ні представники громадськості і різні бидло-корумповані адвокати.
Иван Показати IP 1 Серпня 2017 12:16
Всё несгоревшее предлагаю разобрать на дрова, на месте Patio установить детскую площадку
787 Показати IP 2 Серпня 2017 10:05
Пам’ятаймо, що сьогоднішня поліція – це «діти» вчорашньої міліції
Юлька Показати IP 3 Серпня 2017 21:17
Ну діііійсно, консульство і та бля%юшня, це ж зовсім одне ж і те саме, от взагалі.
шокований! Показати IP 6 Серпня 2017 19:32
То я плачу податки, а вони приватний бізнес за мої гроші охороняють!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus