USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Встановлення лічильників на тепло та воду стало обов'язковим

28 Липня 2017 23:39
Президент України Петро Порошенко підписав закон, яким запроваджується обов’язковий облік тепла і води.

Про це інформує прес-служба президента.

Завдяки обліку люди платитимуть лише за спожиті ними ресурси.

«Запровадження норм цього Закону дозволить контролювати ефективність реалізації заходів з енергоефективності. Все це має сприяти зменшенню витрат споживачів на оплату комунальних послуг», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прийняття закону дозволить знизити на три чверті обсяг необлікованих витрат води у внутрішньо-будинкових системах та скоротити споживання теплової енергії протягом 1-3 років у середньому на 15-20%, що, у свою чергу, сприятиме зменшенню споживання газу та скороченню викидів парникових газів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ющ Показати IP 29 Липня 2017 00:32
А президент не подумав де людям взяти гроші на лічильники???
Адвокат - радник Показати IP 29 Липня 2017 08:28
Прилади обов’язкового обліку тепла і води ставляться за рахунок надавача послуг .!!! Про це є постанова Кабінету Мінстрів України , знайте і не ведіться на пропозицію купити лічильник за свої кошти !!!
Мешканець Показати IP 29 Липня 2017 14:39
Це не лічильники,це Вузли обліку води і теплової енергії.А лічильники ви можете встановити у себе в квартирі окрім звичайно теплового,бо в нас вертикальна "розводка"за винятком нових будівель.Так,вже не буде соціалізму(ідіотські норми споживання).Скільки спожив,за те і заплати.А ВОТЕ повинен встановити Луцьктепло до 01.10.1018.Є великі сумніви...,вже не кажучи про ІТП.Буде "весело" і з газом,бо до 01.01.2018 повинні по закону безкоштовно встановлені лічильники в квартирах за рахунок Волиньгазу,а не ці ВОГ по яких вони дурять споживачів,хоча і ВОГи повинні бути,але це загальний баланс на будинок,будинки...Хто буде оплачувати колосальні втрати тепла,гар.води і холодної в мережах,то це ще буде війна....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus