USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що думають лучани про доцільність обігріву квартир

21 Квітня 2015 10:57
Тепло у квартирах відновили на прохання лучан. 166 дзвінків від мешканців обласного надійшло у період з 23 березня по 20 квітня 2015 року з приводу припинення теплопостачання у міських квартирах.

Про це сьогодні, 21 квітня, під час оперативної наради у Луцького міського голови повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Так, найбільше звернень, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80», стосувалось проблеми надання послуг ДКП «Луцьктепло», а саме 681 телефонних дзвінків, а це становить 27 відсотків від загальної кількості телефонних звернень.

Зі слів Лариси Карп’як, така чисельність дзвінків була зумовлена призупиненням подачі теплоносія для опалення на території міста. Зокрема, лучани звертались з проханням поновити теплопостачання помешкань, з цього приводу надійшло 166 дзвінків.

Тож, на прохання містян і в зв’язку зі зниженням температури зовнішнього повітря було відновлено подачу тепла.

Натомість, у період протягом 15-18 квітня 279 мешканців міста висловили своє невдоволення з цього приводу і просили припини подачу теплоносія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Оля Показати IP 21 Квітня 2015 11:03
Дякуємо пану Романюку за опалення. Було би холодно дуже.А кому не подобаэться опалення хай купить собі окрему квартиру.Я думаю-це писали придурки,які не живуть в Луцьку, а мають своє опалення,юл дійсно дуже холодно на вулиці, а в квартирах,то навіть не уявляю,яка була би холодінь.Ще раз дякуємо нашому начальству,хоч раз подумали про людей.
ВОНО до Оля Показати IP 21 Квітня 2015 11:20
спасиба товарищу Романюку за наше счастливое детство! Он как настоящий комсомольский секретарь и коммунист всегда думает об народе
Оля до ВОНО Показати IP 21 Квітня 2015 11:29
А ти хто чиновник чи суддя , прокурор,може чи олігарх сидиш і строчишь дурню.Ви бавчите тільки погане, як зробив добре,то не бачите. Ми,коли погане будемо відповідати самі за себе.І обовязково покара буде
Корінний лучанин до Оля Показати IP 21 Квітня 2015 11:50
Подяка ця чисто УМОВНА, шановна! "Мер" є обранцем лучан, а це означає що це його обовязок виконувати побажання виборці- ДЛЯ ЦЬОГО ВІН ОБРАНИЙ! У деяких місцян ще живе комуністична звичка думати , що цей поступок "мера" є якоюсь благодійністю з його сторони і казати який же він ХОРОШИЙ ! Погрієтесь трохи і подивитесь потім платіжки, оця " благодійність" за ваш рахунок.
інга до Корінний лучанин Показати IP 21 Квітня 2015 11:59
а причому Романюк до платіжок? Віт тариф придумав? Чи він тепло продає? Я теж платити не хотіла б більше і потерпілаб кілька днів холодну оселю, але дитина в садочку - а там тепло, і це тішить - бо дитяче здоров,я та ліки дорожчі опалення. І якби рік тому за такої погоди тепло не ввімкнули - то Романюка б уже з гівном змішали, а так сєня і Ко тариф змінили, а для нашого народу Романюк і погода крайні.
Корінний лучанин до інга Показати IP 21 Квітня 2015 17:55
Ну фільтруйте ж інформацію з розумом!!! Мова ж іде про те що, опалення стало ЗАРАЗ дуже дороге і не всім воно по кишені. Одні лучани згідні перетерпіти це похолодання, а інші не хочуть і мають теж на те причини. Романюк же не буде платити за всіх із своєї КИШЕНІ, він дав команду по проханння лучан , А ПЛАТИТЕ ВИ, ШАНОВНЕНЬКА, хоча ви того небажали. Ось у чім суть. ТАРИФИ МИНУЛОРІЧНІ І НИНІШНІ- ЦЕ ДВІ ВЕЛИКІ РІЗНИЦІ, як кажуть в Одесі. І не мішайте це з ДОБРИВОМ, про яке чомусь згадали!
Катя Показати IP 21 Квітня 2015 11:28
Якщо чесно... що гріло що негріло.. батереї були ледь теплі цей раз.. а заплати..
Ясочка до Катя Показати IP 21 Квітня 2015 12:01
в нас усю зиму батареі ледь теплі були , але від рахунків в жар кидало. Але ж тому бісовому кублу- Луцьктеплу, нічого не доведеш
Суть Показати IP 21 Квітня 2015 11:39
Суть полягає в тому, з якого мікрорайону Луцька поступали дзвінки. Як відомо, 33-й та 40-ві квартали опалює приватна котельня Карбишева, яка має вигідний договір з ДКП Луцьктепло: чим більше газу спалиш, тим більші прибутки отримають волинські олігархи. І тому впродовж всього опалювального сезону мешканці цієї частини Луцька задихалися від жари в квартирах, економити газ там ніхто не збирався, не дивлячись на всі розпорядження уряду. А власники компанії вчасно отримували гроші. На жаль, на даний час нічого не змінилося: переглядати корупційний договір в.о. директора Луцьктепло не збирається. Інша ситуація в решті районів міста. Всі котельні працювали в режимі економії і опалення в час похолодання є виправданим. Надіємося, що міський голова і депутати зроблять правильні висновки в цій ситуації.
Катя Показати IP 21 Квітня 2015 11:43
Якраз таки і в тому районі я мерзну... на першому поверсі панельки з верхнею подачею... і плачу багато
Степан Бандера Показати IP 21 Квітня 2015 12:41
Автономне опалення вирышило б проблему. Кому гаряче або грошей шкода - не вмикав би опалення, а кому холодно ы грошы э, той би вмикав. Реформу треба робити. В маленьких мыстечках Волины вже немаэ центрального опалення ы люди щасливы з цього питання.
Оля (не та перша) Показати IP 21 Квітня 2015 13:41
Я живу на 33-му на 2 поверсі. Холодно було зимою (добре, що морози були не сильні), а зараз батереї просто не дуже холодні, а просто холодню. Я згідна платити, але дайте тепло. Дитину номально помити не можна.
Фінансова суть Показати IP 21 Квітня 2015 17:33
Прозріння (для тих хто телефонував) настане як завжди із запізненням - у травні, коли прийдуть нові платіжки із новими (в рази більшими) показниками вартості за квітень. Може надалі подумають (бажано тим чим треба) перш ніж бідкатися.
Корінний лучанин до Фінансова суть Показати IP 21 Квітня 2015 17:59
ОЦЕ ВІРНО!!! АЛЕ НЕ ДО ВСІХ ДОХОДИТЬ, на жаль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus