USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани підтримають Надію Савченко у день суду

7 Березня 2016 10:12
Лучан закликають вийти 9 березня на центральний майдан міста і підтримати ув'язнену в Росії українську військову Надію Савченко.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм.

"9 Березня відбудеться суд над Надією Савченко. Вона потребує нашої підтримки!!! Давайте підтримаємо Надію... Запрошую Всіх 9 Березня о 15.00 вийти на театральний майдан на підтримку Надії Савченко", – йдеться у дописі.

9 Березня відбудеться суд над Надією Савченко. Вона потребує нашої підтримки!!!Давайте підтримаємо Надію...Запрошую Вс...

Опубликовано Володимиром Бутом-Гусаїмом 5 марта 2016 г.


Як відомо, Надія Савченко оголосила сухе голодування 3 березня, після того, як суд не дав їй виступити з останнім словом і переніс засідання на 9 березня.

При цьому Савченко заборонила годувати себе силоміць, однак, як пояснювали адвокати, за російським законодавством їй не можуть дозволити померти.

Адвокат Савченко Микола Полозов закликав омбудсмена РФ Еллу Памфілову негайно розпочати моніторинг стану здоров'я Надії Савченко.

За словами Полозова, якщо 9 березня незаконно ув'язнену у РФ українську льотчицю не доставлять до суду, ніхто не буде знати, жива вона чи ні, і де перебуває, оскільки її можуть етапувати до якоїсь клініки для штучного виведення з голодування.

6 березня в Україні проходять акції на підтримку Наді Савченко. Напередодні у Празі (Чехія) активісти також розпочали 5-денні акції на підтримку Савченко, які проходять біля президентського палацу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор шабала Показати IP 7 Березня 2016 10:46
Народився і виріс в Луцьку, 34 роки як і Н.Савченко! не судимий, з позитивною характеристикою, веде здоровий спосіб життя навчався в школі 19 з нардепом Ігорем Гузьом закінчив Луцький гуманітарний університет факультет журналістики в 1999 написав свій перший нарис в обласну газету Волинь-Обережно лохотрон про розквіт шахрайства і бездіяльність правоохоронців з 2002 займався підприємницькою діяльністю в 2003 одружився в 2005 народилась донька Ірина в 2011 організував та очолив ОСББ, домігся розширення послуг для членів ОСББ в 2012 боровся з корумпованими даїшниками та прокуратурою програв в луцькому суді всі оскарження. від начальника луцького рв тягунова отримав попередження що сидітиму я і мої діти.. http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_daishnyky_bezkarno_byut_lyudey_i_skladayut_falshyvi_protoly/ взимку 2012 відпочивав в Єгипеті де познайомився з українцями які працюють там залишився працювати перекладачем. підтримував та вболівав за майдан. влітку 2014 повернувся у відпустку. у вересні 2014р безвісті зникли батьки-через 2 доби трупи були віднайдені на околиці. з того часу я став чомусь підозрюваним...всупереч алібі! катуваннями примусили написати зізнання в сізо. вирок-пж...касаційну скаргу не приймають!!! майно усе віджали Ігор Шабала в сізо як і Надія Савченко голодує-вимагає скасування незаконного безпідставного фальсифікованого обвинувачення! І просить підтримати його! Підтримавши незаконне безпідставне фальсифіковане обвинувачення колишня дружина через корумпованого суддю "віджала" його роками зароблену до одруження квартиру, а брат автомобіль та спадщину. Крім того його позбавили спілкування зі своєю 10-ти річною донькою. що скаже апеляція 10 березня в апеляційному суді волинської області? чи буде суд справедливим та неупередженим? чи визнає "віджим" незаконним? прийдіть та підтримайте! прошу! 10березня о 10 год
ігор шабала Показати IP 8 Березня 2016 13:07
в Україні теж потрібно лад навести!
ігор шабала Показати IP 10 Березня 2016 15:30
https://www.youtube.com/watch?v=6tFnuRsiUhI&feature=youtu.be

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus