USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Савченко розповіла, як хотіла жартома підірвати Раду. Відео

28 Лютого 2019 11:12
Підозрювана у підготовці теракту народний депутат Надія Савченко заявила, що підірвати Верховну Раду було її «звичайним жартівливим бажанням». Про це Савченко сказала в залі суду в коментарі журналісту Дмитру Гордону, передає liga.net.

На питання Гордона, чи хотіла вона «підірвати пів-Києва», Савченко відповіла: «Чи хотіла я? Як кожна розсудлива, нормальна людина у мене з’являються жартівливі бажання, гострі, саркастичні. Так, я хотіла, але хотіти і зробити – не одне й те ж. Але не пів-Києва, ми говоримо тільки про Верховну Раду. і у нас про це говорять всі люди на кухнях», – заявила Савченко.

Також Савченко заявила, що вона не є агентом ФСБ і не буде агентом СБУ, оскільки «не піддається вербуванні». Депутат спрогнозувала, що вийде на свободу після президентських виборів.

Справа Савченко і колишнього керівника Офіцерського корпусу Володимира Рубана буде розглядатися в Солом’янському районному суді Києва. Їх підозрюють у плануванні насильницького перевороту і захоплення державної влади, підготовці теракту, сприянні терористам, а також в посяганні на життя чиновників і громадських діячів.

Про затримання Володимира Рубана стало відомо 8 березня 2018 року. Його затримали під час перевезення великого арсеналу зброї через лінію розмежування на Донбасі. Згодом Рубану оголосили про підозру у спробі замаху на Петра Порошенка та збройному захопленні Верховної Ради, а також взяли під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 28 Лютого 2019 12:30
серйознішою треба бути, Надю. Ніяких жартів -- Рвати то рвати
Дед Показати IP 1 Березня 2019 06:31
Наде - волю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus