USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани почали ремонтувати двір, не дочекавшись підтримки влади

2 Квітня 2016 17:47
Відновити асфальтове покриття на прибудинковій території, яку мешканці вже почали ремонтувати власними силами, просять міського голову.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Як повідомив у запиті до міського голови депутат Аркадій Соломатін, мешканці будинку №2 на вулиці Гетьмана Мазепи просять посприяти у вирішенні питання ремонту прибудинкової території. З таким проханням вони раніше самостійно зверталися до міської ради, але двір не включили до плану робіт на 2016 рік. Після цього мешканці власними силами облаштували дитячий майданчик та насадили дерева. Оскільки вони не можуть за власні кошти відновити асфальтне покриття, міську владу просять здійснити бодай ямковий ремонт вказаної прибудинкової території.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кейт Показати IP 2 Квітня 2016 18:14
Все ловэ ушло на асфальт на ГПЗ
Кейт Показати IP 2 Квітня 2016 18:15
Все ловэ ушло на асфальт на ГПЗ выборы прошли и власть на все забила!
Мазепа. Показати IP 2 Квітня 2016 22:59
Да ями в дворі позалатувати не помішало би.а то після дождя в дворі болото.І не завадило зробити світло на перехресті Мазепи і Кривононоса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus