USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани просять «лежачих поліцейських» та вбиральні на зупинках

8 Квітня 2014 12:51
168 лучан написали звернення до міськради, що стосуються житлово-комунальної сфери міста.

Про це повідомив під час оперативної наради заступник начальник відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Сергій Назарук.

Так, 8 повідомлень надійшло з проханням провести роботи дорожнього покриття вулиць, зокрема, на вулицях Шевченка, Путінцева, Володимирській, та проспекті Відродження. Мешканці вулиці Шопена повідомили про відсутність «лежачого поліцейського» на переході до Палацу учнівської молоді. Разом із тим, на вулиці Лесі Українки викрали облицювальну плитку з бордюру у сквері біля пам’ятника Степана Бойко.

Також звернулися лучани з проханням встановити біотуалети та навести належний санітарний стан на зупинці громадського транспорту біля центрального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зверніть увагу Показати IP 8 Квітня 2014 13:53
а ВОЛИНЯНИ просять ЗВЕРНУТИ УВАГУ на наші ліси!!! Колісника вже нема!!! давно нема!!! ВСЕ!!! А красти почали у десятки разів БІЛЬШЕ!!!!!!!! ЗАЛІЗНИЧНИМИ ВАГОНАМИ!!! Хто зараз виконує обов"язки??? Як прізвище цього злодюги??? Шановний пане новий ПРОКУРОР!!!! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!
Оля Показати IP 8 Квітня 2014 15:04
Краще б той базар розігнали і окультурили територію біля Замку. Якийсь майданчик для дітей, парковку зробили. Це ж старе місто!!! Якщо базар, то книжковий чи мистецький!
Я Показати IP 8 Квітня 2014 15:08
зробіть вбиральню В ЦЕНТРІ МІСТА.... за*цяли..зас*али всі підїзди в центрі. ..... всі підкутки і закутки.... ЄУРОПА с*ана....
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 15:09
Лучани просять,щоб ввели штраф і виправні роботи,тим,хто смітить на вулицях і в парках, в інших місцях відпочинку. За кинуті папірці,окурки,пляшки і ін. сміття бидло має платити штраф і бажано не малий,а якщо не має грошей, то хай відпрацьовує. Треба виховувати націю, а то противно вийти на вулицю, кругом кучі сміття. Всі жаліються,чого європейці до нас зверхньо ставляться, а невже ми цього не заслужили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus