USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани просять повернути назад маршрут №33

7 Листопада 2016 15:36
Лучани просять, аби маршрутка №33 курсувала за старим графіком.

Відповідну петицію зареєструвала лучанка Ірина Борисюк на сайті єдиної системи місцевих петицій 3 листопада 2016 року.

«Поверніть, будь ласка, маршрут 33 до попередньо затвердженого (через вулиці Винниченка, Мойсея, Огієнка, Клима Савури, та розворот під мостом). Маршрут зручний, щоб добиратися до Відродження, адже щоб дістатися до цієї вулиці, потрібно виходити аж на Київський майдан, що забирає ще хвилин 10 часу. Маршрут зручний і в одну і в іншу сторону. Немає пасажирів - це діло часу, перевізнику треба встановити ЧІТКИЙ ГРАФІК маршруток, а не хочу їду, хочу не їду, Вранці і ввечері пасажири є постійно, бачу особисто, точніше бачила», - пише автор петиції.

Нагадаємо, новий маршрут № 33 (Центральний ринок - Карпенка-Карого) з'явився у Луцьку8 вересня 2016 року.

Рішенням виконкому було затверджено шлях за маршрутом № 33: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Старий ринок (місце міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул.Глушець).

А вже 2 листопада, у виконкомі вирішили внести зміни в рух маршруту №33. Після внесених змін шлях за маршрутом № 33 передбачає, що із вулиці Паркової автобус повертатиме на проспект Волі і далі курсуватиме вулицями: Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Чорновола, Задворецька, Клима Савура, Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького,Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець).

Підписати петицію щодо повернення старого маршруту можна ТУТ.

До кінця збору підписів залишилось 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пасажир Показати IP 7 Листопада 2016 17:18
Нормальний маршрут повинен бути і у зворотньому напрямку! А то з Чорновола до ст. Ринку класно, а от повернутися на відправну точку - це жесть реальна. Навкруги через Рівненську, Відродження, Молоді, Соборності - хвилин з 30 пиляти! Який баран склав такий маршрут? Зрозуміло, чому пасажирів буде мало. Хто ж поїде по колу, якщо швидше іншим маршрутом?
Салют Показати IP 7 Листопада 2016 22:57
Потрибно назад 33а або 34 так само но назад потрибно
Пасажир 2 Показати IP 7 Листопада 2016 22:59
Ті хто вносить зміни, на маршрутках не їздять, і їм незручності не відомі,а те що багато людей потребують початкового маршруту - кого це хвилює? Головне щоб перевізнику було вигідно! Бо відкати ніщого буде давати...
До Пасажир 2 Показати IP 8 Листопада 2016 08:38
Цілком з Вами згідна. Чиновники їздять на машинах і не знають, що таке зранку 10-15 хвилин, коли людина спішить завести дитину в садочок або в школу і тоді на роботу. З Клима Савури піднятися на зупинку на Волі це потрібно хвилин 15, (а подумайте про людей похилого віку, з обмеженими можливостями, як добиратися в негоду мамам з маленькими дітками), а людям немає іншого виходу, мешканці цього району вже давно просять у чиновників маршрут, та наші чиновники думають лише про себе.
Інга Показати IP 8 Листопада 2016 13:59
Мені здається, до коли почав курсувати 23 маршрут спочатку теж не було багато пасажирів, а подивіться що зараз робиться-пустою я цю маршрутку вдень ще не бачила. То чому від 33 маршруту хочуть все і зразу? З часом буде пасажиропотік. Особисто мені зручно, що в мій район іде не одна 23. Але чиновники хіба за людей думають?
ВОВК Показати IP 8 Листопада 2016 17:10
скоро зима видадуть полішукам лижи і на спину номер 33

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus