USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять привести до ладу міський пляж

25 Травня 2016 15:59
Відремонтувати східці та привести до ладу міський пляж просять депутати Луцької міської ради.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 травня.

У своєму депутатському запиті свободівець Микола Федік заявив, що стан міського пляжу, який знаходиться за Центральним парком відпочинку імені Лесі Українки, вкрай критичний.
З його слів, наближається купальний сезон, а на пляжі зруйновані сходи, якими можна піднятись та спуститись до пляжу. А також східці, які ведуть у воду. Федік наполягає, що міський пляж - це офіційна рекреаційна зона, яких в місті не так вже й багато.

Відтак, у своєму запиті просить забезпечити безпечний та комфортний відпочинок для лучан та гостей міста, навівши лад на міському пляжі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SS Показати IP 25 Травня 2016 16:32
Сходи краном рівняли десь б у бруківку як небудь підлампічили ті сходи вони і є символ Луцької влади івалід на костилях, а інші сходи минулого року вкрали і вивезли невідомо куди вони хоть і криві советські були вже краще ніж нічого це не благоустій а пародія зато бари в парку ростуть як гриби один алкоголізм розповсюджують Романюк алкаш і роботяги такі самі,.маєм найбільший парк в європі і так загадили
морж Показати IP 25 Травня 2016 18:07
Сходи - жах, там уже не одна людина на**нулася.
777 Показати IP 25 Травня 2016 19:47
Не парк а сплошний бар, не пляж а бомжарня, Романюк наведи лад, більше приділи увагі спорту а не алкоголю
Яся до мера Луцька Показати IP 25 Травня 2016 22:59
Років 30 тому центральний пляж був великим, пляж для дорослих та " лягушатня " для діток( за Спартаком ), волейбольні площадки , кіоски з морозивом, дитячі качелі . пісочниці ! Зараз площа пляжу в 3 рази менша ... які проблеми ?Не вистачає грошей . мабуть бажання !Від будиночку моржів має бути 4 сходів , нормальних , широких . зручних з перилами різного рівня для дітей та для дорослих . 25 метрів русла можна почистити від осоки,Кого збараються рятувати хлопці . які чергують на пляжі , якщо за високою осокою не видно русла річки.А .. ще потрібно вміти підійти до сходів , перестрибнути ями , залізні палки . що стирчатьна місці поламаних сходів !Вже не кажемо про туалет , роздягалки по пояс...Зумів . 30 років тому , мер Литвиненко навести порядок умісті і на пляжі !!!Було ...
хм до 777 Показати IP 26 Травня 2016 19:21
Про який спорт мова! коли проводили масовий забіг і перекрили рух транспорту на короткий період-то лучани підняли такий рейвах .що підірвали інтернет! Сходи вкрали не лучани? Та й кошти на благоустрій треба десь брати. А пивні -візитівка Луцька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus